Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Neumíte někdo poradit, kde bych sehnal čiré sklo o síle 1,5 mm? Stačí mi malý kousek. V běžných sklenářstvích vedou až od 2 mm.
Já tu taková sklíčka mám, sloužily zřejmě k tisku, protože je na nich v pozitivu nějaký text. Mají rozměr cca 12x9 cm, ale jsou tenší než 1,5 mm ( asi 1,1 ). Kdyby bylo nejhůř, uměla bych je zabalit do krabičky a poslat. Patronka
doplněno 19.04.11 17:34:Ta fotoemulze se dá po namočení seškrábat. Vhodnou krabičku jsem našla taky. Patronka
Jo tak to budou staré fotografické desky. Nenapadlo by mě, že to ještě někdo má doma. Jak se domluvíme?
No to bude trošku problém, protože nejste zaregistrovaný a já bych sem adresu dávala nerada. Hejkal mi ale psal, že jsme oba ze stejného města, tak možná přes něj. Mojí adresu admin samozřejmě má, protože mi posílal tričko. Můžu třeba vnitřní poštou napsat hejkalovi můj mail ( ten vlastně taky má ), nebo mobil. Jak to ale předá Vám to netuším. Jdu to hned zrealizovat. Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.