Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluju ho a on si mě nevšímá

Od: sh* odpovědí: 4 změna:

potřebovala bych pomoci s jednim mužem...miluju ho uz asi 5 let ale on si mě vůbec nevšímá...dřív jsem mu psala...někdy odepsal a někdy ne...jednou jsme se i viděli ale já jsem extrémně stydlivá a celé jsem to posrala...byla to velká příležitost a ja to proste zvorala...od te doby už nic...vím že on je pro me ten pravy a chela bych s nim prozít cely svuj zivot...jineho bych uz ani nechtela...nevim co mám delat...uz nekolik let skrs to trpim depresemi...vystridal uz 2 holky a ja se na to musela divat...zacla jsem i kopirovat styly oblikani a a ted i drzim dietu protoze ma rad dobre vipadajici divky...co mam udelat aby si me vsimnul...ja za nim nemam silu jit...mam obrovský strach...potrebuji poradit prosim...jsem uz s toho zoufala

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Tohleto není láska ale chorobná závislost!No nic nebudu Vás soudit,ale tohle jsem Vám musela sdělit.Proč se tak moc snažíte?Jemu je to zjevně lhostejné.Navíc jste svoji šanci promarnila.Nechte ho žít a to štěstí mu přejte.Zkuste zachovat chladnou hlavu a případné přátelství-jestli k Vám chová.Je na čase se poohlédnout jinde.

marenka*
hodnocení

0x

Sh... nechci být zlá, ale

Jestli jste mu psala s těmi hrubkami, kterých máte požehnaně, i to ho mohlo odradit. Já Vás fakt nechci ponižovat, mě to je jedno, ale chci říct, že to může být důvod. Ale hlavní důvod. Promiňte to slovo, opravdu promiňte, ale chováte se jako klasická stíhačka. *zed* A co znám muže, v hlavě se jim rozsvítí kontrolka s velkým vykřičníkem a utíkají. Ani se nedivím, já bych utekla taky.

Jestli na něj nemůžete přestat myslet, jestli jste až tak zoufalá, zajděte k psychologovi, který Vás možná pošle i k psychiatrovi. Zase. Neříkám, že jste blázen, chraň bůh. Můžete být zoufalá, nemocná. Tohle normální není. *mala*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Nejsem zlomyslný, ale pokud on je lepší v pravopisu, možná Tě nechal kvůli hrubkám v Tvých dopisech... Zaměřil bych svou pozornost jinam a tuhle "lásku" bych ukončil jednou provždy.

doplněno 17.04.11 20:03:

Á, Mařenka byla rychlejší..

durancea*
hodnocení

0x

Milá Sh,

pominu-li výše uvedené postřehy, s nimiž souhlasím (hlavně s příspěvkem prvním, setkání osobní už asi o pravopísku nebylo), chci doplnit : opravdu už to máš jako závislost, chceš dosáhnout svého ideálu a mohla bys mýt moc zklamaná. Za ty roky sis ho musela vysnít, sama mu v představách doplnit některé vlastnosti, protože jsi ho neznala, takže ta realita by nemusela být už ono. Vím moc dobře o čem mluvím, měla jsem taky "životní lásku" - 20 roků jsem si ho dokreslovala a sem tam se trápila, že jsme se minuli, pak mi stačilo pár setkání, abych pochopila, že jsme každý jinde, že to už není ten kluk ze základky, co jsem ho znala, a že bych s ním vlastně ani být nechtěla.

Zkus dát šanci něčemu novému, rozhlédni se, třeba na tebe právě někdo myslí :)) ... Hodně štěstí! J.

doplněno 17.04.11 21:54:

"být" (ne "mýt" :)) )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]