Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybová hláška

Od: radek1980* odpovědí: 2 změna:

Dobré odpoledne,jelikož už jsem to tady zminoval jednou,tak ještě po druhé.Mám problé,že když zapnu PC tak jse mi tam pokaždý ukáže tohle okno,byla tady rada,odinstalovat v Mozille Lištičku seznam.to jsem sice udělal,ale problém pořád pokračuje.Tak už fakt nevím kde je problém.Můžete mi prosím Vás nějak poradit.Mám WINDOWS 7,a jako prohlížeč mám právě Moziilu.Nějak mi to tady napsat konkrétně,protože fakt už nevím,kde je problém!Pokaždý se mi to ukáže když zapnu PC!

Prosím Vás,někdo nějaké rady?Protože už mě to jako začíná sr...Objevuje se to pokaždý,a nevím kde je jádro problému.Předem Vám tady děkuji za spolupráci,a hlavně za nějakou radu,co mi pomúže DĚKUJI.

Chybová hláška

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

1. Pokud ho ještě nemáš, stáhni si a nainstaluj CCleaner. Pak Nástroje --> Start a vymaž všechny položky, co mají v názvu "Seznam".

2. Pak v té hlášce zmíněnou složku "Seznam.cz"smaž, podívej se i do Program Files, jestli tam něco není.

3. Pak znovu spusť CCleaner a vyčisti disk i registry.

radek1980*
hodnocení

Děkuji moc,tohle jsem potřeboval vědět,pomohlo to,ještě jednou Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]