Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s usnutím

Od: jimmy* odpovědí: 9 změna:

Ahoj. Trvá tu už pár týdnů a už mě to štve. Večer, když jdu spát, i když jsem přes den i venku, lehnu do postele a minimálně hodinu neusnu. Někdy to jsou i dvě nebo tři hodiny. Co mám prosím dělat? Když nemůžu spát a je to dlouho, začnu být nervozní, kvůli vzpomínce, že jsem jednou nemohl usnout až do tří ráno a nemůžu se uklidnit, prostě to jde hrozně těžko.

Co mi poradíte (prášky na spaní radši neberu)

výtka
Upozornění od sys clayman 29. 10. 2013 14:53:54
otázky stačí vložit jednou! poradte.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, buď zkus víc aktivit tudíž více únavy (zkušenosti). Nebo třeba nějaký čaje na zklidnění a jakoby na spaní když prášky nechceš. :)

hodnocení

0x

Prášky ne to je to poslední , čím se zabýváte nebo kde pracujete?

hodnocení

0x

já usnu u tv bez problémů,nebo zkuste teplé mléko,nebo čaj z medunky

search.seznam.cz/...

hodnocení

0x

Ahoj. Zkus si vařit před spaním čaj z měduňky, ta zlidňuje a bude se ti lépe usínat.

hodnocení

0x

Ahoj:)Před spaním sklenice teplého mléka,zabere skoro vždy, spolehlivě:)

Bych pověděl kam mi pomůže sklenice teplého mléka *blee*

chizuru*
hodnocení

0x

Já vždy myslela, že to je normální.
Mně to třeba dvě až tři hodiny trvá běžně, někdy i pět hodit či vůbec neusnu.
Netrápila bych se tím. Prostě stačí chodit spát dříve a usnete zhruba v požadovaný čas. :)

Já i kdybych šla spát v 8 večer ,tak stejně usnu až v 11 :)

dobrman*
hodnocení

0x

Problém s usínáním mívám také, na mě zaručeně zabírá, když si vezmu do postele knížku. To se mi začnou oči zavírat po pár řádcích, jinak meduňkový čaj, hodně těžké fyzické práce..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]