Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k výročí rodičů 30 let?

Od: zdan odpovědí: 13 změna:

Ahoj. Zajímalo by mě toto. Naší rodiče mají výročí 30 let.A mě by zajímalo, jestli mi synové máme něco koupit k jejich výročí, či poblahopřát? Nebo je to jen čistě záležitost rodičů? Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

je to jejich výročí - třeba si ho oslaví sami spolu- někam se vydají , ale také záleží jak vaše rodina žije ,pokud jste taková semknutá rodina - třeba to oslavíte pohromadě

pokud koupíte kytici a poděkujete jim ,jaký domov vám vytvořili- myslím, že tím nepokazíte vůbec nic

hodnocení

0x

Tahle výročí se v mnoha rodinách slaví. Někde je oslava větší, někde jen malá. Zavzpomínejte, jak to bylo před pěti lety, kdy rodiče slavili střírbnou svatbu.

Nějaký drobný dárek a pěkné přání a poděkování by si určitě od synů zasloužili. Vždyť přece - kdyby nebylo výročí, asi byste se nenarodili.

askmenow*
hodnocení

0x

Ke kulatým výročím rodičům přeji. Nemusíte kupovat žádný velký dar, ale myslím, že drobnost potěší. osobně bych se přimlouvala za rodinné foto v rámečku (ať už jich dvou, či hromadnější, ať už jedno, či koláž, popř. fotokniha) nebo za dort s věnováním a číslovkou.

technicky je to výročí rodičů, prakticky je to ale něco, co s vámi velmi úzce souvisí.

Darujte vstupenky na koncert "30 let Visacího zámku".

Dárek k výročí rodičů 30 let?

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Náhodou stylový dárek...*smich**smich*

I když protagonisté Visacího Zámku o moc mladší ročník nebudou, i si dovedu představit padesátilené manžele u Jede traktor, je to Zetor, přesto to asi nebude to pravé...

doplněno 19.11.12 22:01:

Punk´s Not Nead.

doplněno 19.11.12 22:02:

Dead

Já na koncertech Visáčů pravidelně shazuju nějaké to kilo a věkově k manželům v dotazu nejsem daleko.

Pro mě osobně by vstupenka byla super dárkem.

Hiphopáci to asi nebudou:).

doplněno 19.11.12 22:02:

Přesně tak.Divil bych se,jestli na té muzice nevyrostli.

Hiphopáci ne, já bych to viděl na Káju nebo Michala Davida, muhe

doplněno 19.11.12 22:07:

Holínky naruby, kohoutí hnát do huby a rtěnku na zuby rozhodně nééééé... hihi*smich*

Algena a trenky do zvonu*smich*

doplněno 19.11.12 22:09:

Měli bychom zvolnit nebo nás smáznou

krkovicka*
hodnocení

0x
Možná už to tady někdo zmínil.Jsem z rodiny kdy tyhle tradice dodržujem.Nejsem přímý účastník ale když jim necháte za 500kč udělat dort jen pro dva(holubice,datum svatby...)K tomu jim podate ruku a popřejete nic na tom neskazite.
doplněno 19.11.12 22:29: Ernie.Váš názor...těm lidem je padesát i víc.Rozhodně je to chytne víc za srdce než Vaše rady a přípomínky s Kycem.(tamto si radši nahlášte sám-s otázkou to nemá co dělat)
Dárek k výročí rodičů 30 let? #2

Ale tak proč ne. Lidi na kýče jsou...

doplněno 19.11.12 22:36:

KRKOVICKO: Já ty lidi neznám, narozdíl od Vás. A co kdyby je za srdce, narozdíl od Vašeho názoru, chytlo třeba vyhulení špeka?

doplněno 19.11.12 22:41:

Mé ženě je padesát, jejím rodičům sedmdesát. Kdybych jim přinesl dort s holubičkama, tak mi jej tchán rozmázne i se šlehačkou o hubu. Ale jak říkám, někdo rád holubičky na dortíčku, tak proč ne?

antynka*
hodnocení

0x

My jsme se ségrou rodičům k tomuto výročí nadělily spoustu užitečných drobnsotí s náležitým komentářem *smich* Tak například: tátovi trenky největší možné velikosti, mamce velké bombarďáky, malý váleček na manžela. Dále třeba tátovi erotický časopis, propustky, žehličku na průšvihy, mámě pouzdro na brýle - v té době máma ještě brýle nenosila, ale jak jsme správně odhadly za pár let je situace jiná. No prostě co nás napadlo :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]