Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Zajímalo by mě toto. Naší rodiče mají výročí 30 let.A mě by zajímalo, jestli mi synové máme něco koupit k jejich výročí, či poblahopřát? Nebo je to jen čistě záležitost rodičů? Děkuji
Tahle výročí se v mnoha rodinách slaví. Někde je oslava větší, někde jen malá. Zavzpomínejte, jak to bylo před pěti lety, kdy rodiče slavili střírbnou svatbu.
Nějaký drobný dárek a pěkné přání a poděkování by si určitě od synů zasloužili. Vždyť přece - kdyby nebylo výročí, asi byste se nenarodili.
Ke kulatým výročím rodičům přeji. Nemusíte kupovat žádný velký dar, ale myslím, že drobnost potěší. osobně bych se přimlouvala za rodinné foto v rámečku (ať už jich dvou, či hromadnější, ať už jedno, či koláž, popř. fotokniha) nebo za dort s věnováním a číslovkou.
technicky je to výročí rodičů, prakticky je to ale něco, co s vámi velmi úzce souvisí.
I když protagonisté Visacího Zámku o moc mladší ročník nebudou, i si dovedu představit padesátilené manžele u Jede traktor, je to Zetor, přesto to asi nebude to pravé...
doplněno 19.11.12 22:01:Punk´s Not Nead.
doplněno 19.11.12 22:02:Dead
Já na koncertech Visáčů pravidelně shazuju nějaké to kilo a věkově k manželům v dotazu nejsem daleko.
Pro mě osobně by vstupenka byla super dárkem.
Hiphopáci to asi nebudou.
Přesně tak.Divil bych se,jestli na té muzice nevyrostli.
Ale tak proč ne. Lidi na kýče jsou...
doplněno 19.11.12 22:36:KRKOVICKO: Já ty lidi neznám, narozdíl od Vás. A co kdyby je za srdce, narozdíl od Vašeho názoru, chytlo třeba vyhulení špeka?
doplněno 19.11.12 22:41:Mé ženě je padesát, jejím rodičům sedmdesát. Kdybych jim přinesl dort s holubičkama, tak mi jej tchán rozmázne i se šlehačkou o hubu. Ale jak říkám, někdo rád holubičky na dortíčku, tak proč ne?
My jsme se ségrou rodičům k tomuto výročí nadělily spoustu užitečných drobnsotí s náležitým komentářem Tak například: tátovi trenky největší možné velikosti, mamce velké bombarďáky, malý váleček na manžela. Dále třeba tátovi erotický časopis, propustky, žehličku na průšvihy, mámě pouzdro na brýle - v té době máma ještě brýle nenosila, ale jak jsme správně odhadly za pár let je situace jiná. No prostě co nás napadlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.