Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy zazimujeme muškáty?

Od: babkazov® odpovědí: 12 změna:

Zdá se to jako včera, kdy jsme vytahovali truhlíky a starali se, jestli je už můžeme dát ven, jestli už nezmrznou a jestli je v tom stálém dešti nakonec neutopíme. A už se staráme, jestli už je máme schovat nebo ještě ne. *sok* Ráno je bílá tráva, jinovatka, přes den je dobře. Vloni to bylo také tak. Pár dní byly mrazy, které spálily všechno a pak byl měsíc a půl příjemně. *hej* A tak se ptám: Budete už muškáty schovávat nebo ještě chvíli počkáme? Muškát přežije snad i -4. Riskneme to? Ještě se mi nechce zazimovat je, dát je z okna pryč. Jak to máte vy?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

0x

Já myslím, že je ještě brzy, my je zatím uklízet nebudeme. Máme je za oknem v centru města, takže mrazy jsme zatím neměli. Příští týden by mělo být o něco tepleji, ale říjen by měl být /...... *fn*

*fn*

monika123*

Tak dnes jsem mela muskat namrzly :(

emilka12*
hodnocení

0x

Sleduji předpovědˇ.U nás taky bylo v noci mínus tak jsem Je na noc přikryla hadrem.

fribble*
hodnocení

0x

Manželka je na oknech na noc přikrývá bublinkovou folií, ale zatím alespoň týden mrznout nemá a tak je zatím nechává venku.

mirda137
05.10.13 18:39
hodnocení

0x

Včera.

pt®
hodnocení

0x

"babkazov", jakmile mají přijít mrazy odnášíme do sklepa. - pt

uska*
hodnocení

0x

U nás už týden mrzne, dnes ráno - 4 st. Každý večer naložím truhlíky do vozíku a odvezu do garáže, Ráno je dám zase zpět, ale už mě to nebaví. Nechám je do konce příštího týdne a konec, šmitec.

hodnocení

0x

Ranní teploty u nás byly v minulých dnech i -4°C, dnes jsme muškáty "zrušili".

hodnocení

Mám sice hrozné cukání zrušit je, ale říkám si, že když jsem je před dvěma dny zalila, že je nechám vyschnout. Třeba bude ještě chvíli dobře a nezmrznou. ;) Všimli jste si, jakým kvapem se stromy zbarvily a jak rychle shazují listy? Tohle miluji, ale obávám se, že počasí dlouho nevydrží. Hezkou, slunnou neděli přeji všem. A také dost času na děti a vnuky a posbírat s nimi nejbarevnější listy a vylisovat je. Pár krásných chvil na sluníčku s nemilovanějšími. *srdce*

juvla*
hodnocení

0x

muškáty, dýně a vše ostatní už před týdnem "odešlo". Zahradu připravuje na zimu. Už týden ráno mrzne až -4°C

hm*
hodnocení

0x

Už jsou několik dní doma. A bylo jasné, že tu kvůli těm asi 2-3 dnům už budou tvrdnout doma a přitom by mohly být ještě aspoň další měsíc venku. Vloni to bylo podobné. Tyhle mrazíky tak akorát naštvou: přijdou takhle brzy, pak se oteplí a zima se objeví až v prosinci, možná v lednu.

muskat
hodnocení

0x

My už zazimovali, s ohledem na rostliny. Nikdy jsme to nedrželi na hranu, a máme se čím chlubit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]