Nejste přihlášen/a.
Zdá se to jako včera, kdy jsme vytahovali truhlíky a starali se, jestli je už můžeme dát ven, jestli už nezmrznou a jestli je v tom stálém dešti nakonec neutopíme. A už se staráme, jestli už je máme schovat nebo ještě ne. Ráno je bílá tráva, jinovatka, přes den je dobře. Vloni to bylo také tak. Pár dní byly mrazy, které spálily všechno a pak byl měsíc a půl příjemně.
A tak se ptám: Budete už muškáty schovávat nebo ještě chvíli počkáme? Muškát přežije snad i -4. Riskneme to? Ještě se mi nechce zazimovat je, dát je z okna pryč. Jak to máte vy?
Já myslím, že je ještě brzy, my je zatím uklízet nebudeme. Máme je za oknem v centru města, takže mrazy jsme zatím neměli. Příští týden by mělo být o něco tepleji, ale říjen by měl být /......
Mám sice hrozné cukání zrušit je, ale říkám si, že když jsem je před dvěma dny zalila, že je nechám vyschnout. Třeba bude ještě chvíli dobře a nezmrznou. Všimli jste si, jakým kvapem se stromy zbarvily a jak rychle shazují listy? Tohle miluji, ale obávám se, že počasí dlouho nevydrží. Hezkou, slunnou neděli přeji všem. A také dost času na děti a vnuky a posbírat s nimi nejbarevnější listy a vylisovat je. Pár krásných chvil na sluníčku s nemilovanějšími.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.