Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapomenout na lásku

Od: petr789* odpovědí: 7 změna:

ahoj miluju jednu holku ze školy už asi 2 roky ona to ví ale nechce mě jí ano ale musim na ní zapomenout ale chci se sní dál bavit co mam delat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Už se jí nevnucuj, když tě nechce, její chyba. Ber ji dál jako kamarádku, normálně se s ní bav, ale o lásce už ani slovo ani zamilované pohledy. Třeba jí to pak dojde, že udělala chybu. Víš, některým holkám dělá dobře, když se jim kluci dvoří (no chtějí s nimi chodit), ale ony je odmítnou. Anebo se jí opravdu nelíbíš a to děvče je natolik solidní, že ti to neřekne přímo. A máš zkušnost do budoucnosti. To se taky počítá, ne?

petr789*
hodnocení

To je fakt

krkovicka*
hodnocení

0x
V životě příjdete o víc a zapomenout budete chtít taky.Více zmínila eualie.Jak zapomenout na lásku?Snad jen doplnim,že nezapomenete nikdy,jen už to nebude láska.Musíte se znovu zamilovat.Nebo dívku vidět s jiným...

lidus*
hodnocení

0x

Od 6 třídy jsem byla zamilovaná do spolužáka on si mě nevšímal, v 8 třídě mě začal vnímat a zažili jsme spoustu legrace ale život nás rozdělil. Na každém setkání spolužáků vzpomínáme a zatím co on je otec 4 dcer, 1 syna, 3x rozvedený a denně v hospodě, já spokojeně 30let vdaná a tak mu z oblibou říkám, že školní láska to byla krásná ale ještě štěstí, že to nedopadlo jinak.

krkovicka*
Lidus,tak,tak!Naštěstí se moje láska odstěhovala do zahraničí a nepátrám po něm.Byla bych nejspíš zklamaná.Chci si ho pamatovat tak jako tenkrák,střapatého kluka s velkýmy modrými kukadly :-*
go*

láska kterou můžeš ztratit není láskou kterou skutečně hledáš...

sarahwood*
hodnocení

0x

Přesně tak, lepší bude se jí nevnucovat. Bude to těžké, ale je třeba si uvědomit, že pro každého z nás na světě není jen ten 1 a ta 1 pravý/á. Je tu víc lidí, se kterými by se nám žilo dobře. Pokud to ale nechceš tak úplně vzdát, určitě bych zkusila - třeba si vzpomenout na její svátek, nebo narozeniny a dát jí nějaký malý, milý dárek. Jen ne plyšovýho medvěda se srdcem, nebo jiný symbol zamilovanosti. Co třeba vybrat knihu, která by naznačovala, jak se cítíš a co k ní cítíš ... a přitom to byla opravdu hodnotná literatura. Aby to nebyla nějaká brakovka typu dívčí románek. Něco fakt moudrého. A pokud ani to nezabere, tak se více dívej kolem sebe. Holku bys, jako kluk, měl nějakou dobu dobývat, ale i ta doba ... má své meze. O tom už jsem ale v podstatě psala ... Hodně štěstí:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]