Nejste přihlášen/a.
ahoj miluju jednu holku ze školy už asi 2 roky ona to ví ale nechce mě jí ano ale musim na ní zapomenout ale chci se sní dál bavit co mam delat?
Už se jí nevnucuj, když tě nechce, její chyba. Ber ji dál jako kamarádku, normálně se s ní bav, ale o lásce už ani slovo ani zamilované pohledy. Třeba jí to pak dojde, že udělala chybu. Víš, některým holkám dělá dobře, když se jim kluci dvoří (no chtějí s nimi chodit), ale ony je odmítnou. Anebo se jí opravdu nelíbíš a to děvče je natolik solidní, že ti to neřekne přímo. A máš zkušnost do budoucnosti. To se taky počítá, ne?
Od 6 třídy jsem byla zamilovaná do spolužáka on si mě nevšímal, v 8 třídě mě začal vnímat a zažili jsme spoustu legrace ale život nás rozdělil. Na každém setkání spolužáků vzpomínáme a zatím co on je otec 4 dcer, 1 syna, 3x rozvedený a denně v hospodě, já spokojeně 30let vdaná a tak mu z oblibou říkám, že školní láska to byla krásná ale ještě štěstí, že to nedopadlo jinak.
Přesně tak, lepší bude se jí nevnucovat. Bude to těžké, ale je třeba si uvědomit, že pro každého z nás na světě není jen ten 1 a ta 1 pravý/á. Je tu víc lidí, se kterými by se nám žilo dobře. Pokud to ale nechceš tak úplně vzdát, určitě bych zkusila - třeba si vzpomenout na její svátek, nebo narozeniny a dát jí nějaký malý, milý dárek. Jen ne plyšovýho medvěda se srdcem, nebo jiný symbol zamilovanosti. Co třeba vybrat knihu, která by naznačovala, jak se cítíš a co k ní cítíš ... a přitom to byla opravdu hodnotná literatura. Aby to nebyla nějaká brakovka typu dívčí románek. Něco fakt moudrého. A pokud ani to nezabere, tak se více dívej kolem sebe. Holku bys, jako kluk, měl nějakou dobu dobývat, ale i ta doba ... má své meze. O tom už jsem ale v podstatě psala ... Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.