Že by zajet do Modeny? Ale k věci - opravdu si zajeďte do jejich muzea či přímo do fabriky, pořádají se tam prohlídky. Já jsem tam díky sestře, která tam žije párkrát byl, je tam na co koukat. A pokud zapředete rozhovor s někým z fabriky, tak zjistíte, že ,,Lambo´´ je pro ně těžce srdcová záležitost, ti lidé tou fabrikou prostě žijí. Italové jsou úžasní lidé, kteří mají i spousty nectností, ale jedno se jim upřít nedá - oni mají ty své ,,belle forme´´ prostě v krvi a jejich design je naprostá špice. A to nejen u aut. Takže situace vypadá asi tak, že spíše Italové navrhují auta pro celý svět (BTW víte kdo designoval Škodu Favorit?) než aby si hledali do tak kultovní firmy jako je Lambo, Maserati, či Ferarri někoho mimoitalského. Ale dnes je možné vše - třeba je dokážete zaujmout...
Tak v Modeně není pouze Ferari, ale také třeba Maserati, které se tam přestěhovalo z Boloni. Je pravda, že Lambo není přímo v centru, je v Santagata Bolognese, ovšem to je zhruba stejně vzdálené od centra jako Vámi zmíněné Maranello, kde je sídlo a Galeria Ferrari - tedy muzeum firmy, které také rozhodně doporučuji ke shlédnutí.
Skvělý talent, vynikající angličtina a italština, relevantní reference, chuť na sobě neustále pracovat.
jh11
Chtělo by to absolvovat s vynikajícím prospěchem, nějakou prestižní vysokou školu v Anglii se zaměřením na strojařinu, nebo automobilový průmysl. A potom nějaký rok praxe u Porsche.
Samozřejmě při tom publikovat vlastní návrhy ve 3D modelovacích progamech pro získání referencí.
Vystudovat průmyslový design na ČVUT v Praze nebo VUT v Brně, publikovat v našich i zahraničních časopisech,snažit se být tak dobrý, aby si vás všimli kapitáni automobilového průmyslu.
To je práce ke které se dostanou jen ti nejlepší z nejlepších jen s těch nejlepších. Většina lidí co měla tu čest navrhnout nějaké takové auto už má za sebou nějaký ten produkční design jiného vozu. Měl jsem čest poznat člověka co pracuje u podobné firmy (Ferrari) a ti lidé tímto prostě žijí to je jejich životní styl pro ně to není práce pro ně je to druhý domov a u nich doma to vypadá téměř jako v té firmě v chodbě logo automobilky dům plný obrazů výrobku firmy , trička , kalhoty , prstýnky, čepice , mikina vše s logem značky je to pro ně skutečná srdcová záležitost sám mi řekl že kdyby ho s firmy vyhodily asi by si něco udělal,neuvěřitelná věrnost k značce (možná až trochu chorobná) . Tito lidé nehledají lidi podle vzdělání ale podle toho co umí a co dokázali,musíš být opravdová špička. Nezřídka ti co v takových firmách pracují měli nějaký vlastní podnik zaměřující se na design. Samozřejmostí je špičková znalost značky (jinak řečeno člověk co někdy jen slyšel o Lamborghini a pořádně ani netuší na co se zaměřují se tam nedostane) Umět dobřeI talsky a excelentně Anglicky naprostá samozřejmost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.