Nejste přihlášen/a.
Zdravim, nema nekdo zkusenost s podavanim zasilek pomoci Elektronickeho podaciho archu. Tj, ze na postu prijdete misto s papirem s flashkou a na ni nahranym CSV souborem? Chtel jsem to vyzkouset s tim, ze bych si vyhledove na to upravil svuj objednavkovy system (kdyby to bylo bez problemu a rychlejsi). Bohuzel pres veskerou snahu 3 pracovnic nasi posty neprisly na to, jak se s tim pracuje a jak data do APOST aplikace nacist.
Jako na mimozemstana na mne koukali uz pred casem, kdy jsem tam prisel jako jeden z prvnich se Zakaznickou kartou. To uz ted nastesti neni problem nebot je ma spoustu lidi. Elektronicky podaci arch sice neni zadna novinka, ale zjevne to nikdo moc nepouziva a na poste s tim neumi pracovat.
Nezna nekdo postup jak nacist data z USB flash disku do aplikace APOST?
Dobrý den. Uklízím na poště, tak jsem se ptala: Sice nemají praktickou zkušenost, nikdo je zatím o to nežádal, ale prý se má zadat kód 278 do toho APOSTu. Jestli to pomůže nevím, předávám, co mi k tomu řekla velice příjemná slečna, která se snaží každému vyhovět. Přeji úspěšný "tah na branku". Ivča
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.