Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na jakou školu jít?

Od: ja44442* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat.. *nevi*

Moje kamarádka by chtěla dělat v budoucnu učitelku, ale naví na jakou má jít střední školu, a jestli by měla udělat i vysokou... Ano, měla by toto vědět sama, když to chce dělat ona! Ale požádal mě, jestli bych jí nepomohla a bylo mi trapné odmítnout...

Děkuji za odpovědi! ;)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucka321*
hodnocení

0x

Ne nějakou pedagogickou školu :)

kristy1300*
hodnocení

0x

pokud ma na to znamky tak je nejlepsi jit na gympl a pote na vysokou pedagogickou skolu a nebo muze jit na stredni pedagogickou, ale kdyz by pak chtela jit na vysokou hur se tam dostane...pokud mas moznosti je lepsi vysoka skola, protoze spousta reditelu skol nechce zamestnavat stredoskolske ucitele a nebo muze jit ucit na castecny uvazek a pritom studovat vysokou skolu..

a na tohle vam muze odpovedet poradce pro volbu povolani, ktereho ma kazda zakladni skola...nebo na pracovnim urade jsou specializovani pracovnici..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]