Nejste přihlášen/a.
ZDRAVIM. PŘED MĚSICEM JSEM OBJEDNALA V E-SHOPU ZBOŽI . PŘEVODEM BYLO UHRAZENA ČÁSTKA 400KČ. NIC NEBYLO DORUČENO. NA EMAILY NEREAGUJOU. TELEFONY NEBEROU. CO MAM DĚLAT? PORADTE PROSÍM
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jak jste pochodila s tím dopisem? Manželka se totiž také nachytala a poslala Amalkashopu peníze předem
Jestli to má význam zkoušet...
Taky jsme posílala zboží, které bylo zaplaceno. Nejlepší na tom bylo, že tomu dotyčnému to nedošlo. A on chtěl peníze nazpět. Bylo to obyčejnou poštou, dnes zasílám zásadně doporučeně. Česká pošta vše ukradne. Dokonce i doporučenou zásilku. Mobil, který byl polámaný , nefunkční se záručními listy . Doufám, že si někdo pomohl.
doporučuji, pokud si objednáváte u toho, s kým nemáte doposud žádnou zkušenost, lépe uhradit až při obdržení zboží, nikoli předem
Bianca jen mi sdělte, kde berete jistotu, že při úhradě dobírkou Vám nepošlou vycpanou krabici? Tohle je úplně jedno, kdo bude chtít podvádět, podvádět bude a je jedno jak.
Při převzetí balíku na poště máte nárok vždy balíček zkontrolovat a pokud nejste spokojena s obsahem vrátit jej zpět poště. To samé platí i při převzetí od doručovatelky.
Jen to většina lidí vůbec nedělá.
Tak na to rozhodně nárok nemáte.
doplněno 04.05.11 10:56:Balík můžete oficiálně zkontrolovat až poté, co jej převezmete (a zaplatíte). Můžete to udělat přímo na místě přede svědky a pokud bude problém s obsahem, tak sepsat reklamační protokol. Ale dost těžko se můžete hrabat v zásilce v době, kdy jej má pošta v přepravě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.