Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prodat starou knihu?

Od: smoka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den mám doma starou hnihu (bibli) která je z roku 1832 a má k sobě nějaké modlitby z roku 1767. nevím jak ji prodat a kde. Děkuji ta odpověd

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Antikvaritát, podat si inzerát, zajít na blešák ...

lidus*
hodnocení

0x

Najděte sběratele, zkuste dát inzeráty kam to jde, zkuste i aukro.

rpt*
hodnocení

0x

Předpokládám že to byla rodinná kniha která přecházela s generace na generaci. Tuto knihu by jste si měl nechat! vždy se hodí a musí to být zajímavé čtení, pokud je ovšem psána tak že tomu rozumíte.Pokud ji budete dávat do inzerce informujte. Pokud by byla zajímavá cena rád bych ji získal.

smoka*
hodnocení

Je psána starou češtinou,... Není poslat foto té knihy na email.

lidus*

rtp-máte pravdu, já bych jí neprodala a měla by své místo v knihovně. Mám spoustu starých knih i v kůži, nikdo je nečte ale kdo příjde tak si jich hned všimne. Zbohatnout se na tom nedá.

rpt*
hodnocení

0x

Lidus - Přesně tak! Stejně se moc nevyplatí jí prodávat raději si ji nechat a být na ni hrdý, nemá ji každý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]