Nejste přihlášen/a.
Jakou část oka máte na mysli? já mám bílou sítnici a vní jsou červené vlásovité jemné žilky, ale moc nejdou vidět. zornici mám černou a rohovku průhlednou
polman:
to co popisuješ je oční bělmo a ne sítnice, lidská sítnice je červená a je vidět jen na nepovedených fotkách, focených bleskem :D
Abych se přiznal,tak nevím!
Nešilhám tolik abych si viděl z oka do oka a když někde "potkám" zrcadlo, čumí z něj na mě akorát nějakej ošklivej fousatej chlap. A pas, ve kterém bych si to případně přečetl, jsem nikdy neměl...
Týjo susenka! Do dneška jsem si myslela, že modrou - a taky jsem to všude uváděla. Ale jak jsem si přečetla tvou otázku, schválně jsem se šla podívat do zrcadla. Nevím, jestli je to věkem, ale koukala jsem - mám je zeleno-šedo-modré!? Nebo je to světlem? Nebo momentálním fyzickým a duševním stavem? Nevím. Možná je zase zítra budu mít modré, tak jako jsem je měla od mala (jak říká moje máma). Jo - a můj muž mi na moji (tvoji) otázku odpověděl bez váhání - hnědé! Tak jsem mu přinesla zrcátko a koukal - ne hnědé, ale zleleno-šedo-hnědé. Nojo, ani v životě není nic černobílé - a ani oči nemají jen jednu barvu. Pak mi to nedalo a přemýšlela jsem, co jsi tou otázkou sledoval(a). Na netu je taková otázka přetřásána poměrně slušně. Jsou tam i statistiky, které říkají, jaká barva má největší zastoupení v populaci, nebo jak odhadnout, jakou bude mít nově narozené dítě barvu očí, nebo jak souvisí změny barvy očí se zdravotním stavem, atd. Jasně že si to každý může najít, ale - nevím... Je to něco z toho co tě zajímá, nebo proč se ptáš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.