Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou máte barvu očí?

Od: susenka* odpovědí: 24 změna:

Dobrý den! *frajer*

Jakou máte barvu očí? Já modrou. A vy? :)

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dery*
hodnocení

0x

Zeleno-hnědé. Manžel modro-hnědé :)

liz
hodnocení

0x

Mám zelenohnědou s černýma tečkama,muž modrou*smich*

polman*
hodnocení

0x

Jakou část oka máte na mysli? já mám bílou sítnici a vní jsou červené vlásovité jemné žilky, ale moc nejdou vidět. zornici mám černou a rohovku průhlednou

stribrnak*

šedomodré ,ale bělmo se mi někdy změní podle toho kolik toho vypiju!*uspech*

noviny*

Gilbertův syndrom?

polman:

to co popisuješ je oční bělmo a ne sítnice, lidská sítnice je červená a je vidět jen na nepovedených fotkách, focených bleskem :D

polman*

*smich*tak jo, ale věděl jsi co myslím, to je hlavní. Já nejsem lékař, tak tomu oku moc nerozumím. *frajer*

Tak si skákni do 8. třídy na základce. Děti ti to tam určitě rady řeknou. ;)

polman*
19.11.12 16:26

*hi*tak jo *bezim*

susenka*
hodnocení

Myslím duhovku! :D

cobrak*
19.11.12 15:27
hodnocení

0x

Modrou ;)

hodnocení

0x

Zelenou s kapkou šedé.

krkovicka*
hodnocení

0x
Rohovka černá(jak jinak),duhovka zelenomodrá.Taky tam mám hvězdu.Střed hvězdy je Rohovka a pěticípá ramena do duhovky.

hop®
hodnocení

0x

Abych se přiznal,tak nevím!

Nešilhám tolik abych si viděl z oka do oka a když někde "potkám" zrcadlo, čumí z něj na mě akorát nějakej ošklivej fousatej chlap. A pas, ve kterém bych si to případně přečetl, jsem nikdy neměl... ;)*smich*

hodnocení

0x

Já mám oči trochu nejednoznačné barvy... šedo-zeleno-modré... *smich*

doplněno 19.11.12 18:28:

nikdy nevím, jakou barvu napsat do žádosti o pas...

hodnocení

0x

Týjo susenka! Do dneška jsem si myslela, že modrou - a taky jsem to všude uváděla. Ale jak jsem si přečetla tvou otázku, schválně jsem se šla podívat do zrcadla. Nevím, jestli je to věkem, ale koukala jsem - mám je zeleno-šedo-modré!? Nebo je to světlem? Nebo momentálním fyzickým a duševním stavem? Nevím. Možná je zase zítra budu mít modré, tak jako jsem je měla od mala (jak říká moje máma). Jo - a můj muž mi na moji (tvoji) otázku odpověděl bez váhání - hnědé! Tak jsem mu přinesla zrcátko a koukal - ne hnědé, ale zleleno-šedo-hnědé. Nojo, ani v životě není nic černobílé - a ani oči nemají jen jednu barvu. Pak mi to nedalo a přemýšlela jsem, co jsi tou otázkou sledoval(a). Na netu je taková otázka přetřásána poměrně slušně. Jsou tam i statistiky, které říkají, jaká barva má největší zastoupení v populaci, nebo jak odhadnout, jakou bude mít nově narozené dítě barvu očí, nebo jak souvisí změny barvy očí se zdravotním stavem, atd. Jasně že si to každý může najít, ale - nevím... Je to něco z toho co tě zajímá, nebo proč se ptáš?

lucka321*
hodnocení

0x

Světle modrou :3

mil®
19.11.12 21:02
hodnocení

0x

Modrou.;)

hodnocení

0x

Teď jsem to zkoušel. Pokud dobře vidím, tak by to mělo být někde kolem spektra: červená 140, zelená 170, modrá 210. Plus minus autobus.

joudic*
hodnocení

0x

tyjo jsem zatim jedinej s hnedyma ocima :)

dzordz*
hodnocení

0x

Zelenou. Zblízka šedozelené pozadí a v něm žlutá.

martinaa*
hodnocení

0x

Tmavě modrou:)

ron*
hodnocení

0x

Modrou. Celá rodina máme modré oči.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]