Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trhák - píseň traktoristů (Maxi třída tým)

Od: martinaa* odpovědí: 11 změna:

Pěkný den, nemá někdo k dospozici text této písně od skupiny Karla Vágnera? Ať dělám, co dělám, na videu jej prostě způlky ne a ne rozluštit, zvlášť v těch výškách, a google nic nenašel.

Děkuji *slunce*.

doplněno 03.10.13 20:30:

Především mi jde o refrén, slokám rozumět je:).

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

Zdravím, přes den se podívám, někde mám originál dvd, tak jestli to bude v titulcích, ale aby se mnou nevypekli, jako Na samotě u lesa, kde jsem čekal na titulky k tomu co Láďa vypravuje ve mlýně a ono se tam objevilo ,,rámus,,

martinaa*
hodnocení

Děkuji:) Nejsem si textem přesně jistá a potřebujeme ho na vystoupení:)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Na film si jenom matně vzpomínám. To myslíš tuhle?

martinaa*
hodnocení

Jojo:) Nádherná*smich*.

hodnocení

0x

Jsme jak zdárný rým,

maxi třída tým.

...

Maxi třída tým,

to jsme teďka my,

včera neznámí a dneska, že váháš.

Maxi třída tým,

stoprocentní sen,

hlavně tím jak báječně zpívá slovo gentleman.

...

Prvním veršem si nejsem na 100% jistý... tak na 97,35% :)

doplněno 04.10.13 02:40:

Písnička má ještě jeden název a to My jsme správná pětka. Jak je to ostatně i v názvu k vloženému videu.

Hudbu napsal Vítězslav Hádl, text Pavel Žák a zpívá ji Skupina Karla Vágnera.

doplněno 04.10.13 19:02:

Jenen známý docent tvrdí o nás všem, že jsme lepší o sto procent nežli Boney M.

Boney M je hudební skupina viz

doplněno 05.10.13 01:52:

Jejda. Samozřejmě: Jeden známý...

martinaa*
hodnocení

Děkuji, hledala jsem text pod všemi možnými názvy:)

Nebyla jsem si jistá právě tím prvním veršem (v té výšce je to opravdu nepoznatelné:D), a potom tím závěrem "báječně zpívá slovo gentleman".

doplněno 04.10.13 14:57:

A nevyposlouchal byste náhodou konec druhé sloky "Jeden známý docent tvrdí o nás všech, že jsme lepší o 100% nežli... co to je proboha za slovo:D?

doplněno 04.10.13 15:21:

No jo, ono to fakt tak zní, marjapano *ee*. Jsem asi hluchá*smich*.

Zdravím. Martino, pokud slyším dobře, tam je podle mne -... že jsme lepší o 100% nežli bony em..Nebojte, to dáme kolektivně dohromady...:)

doplněno 05.10.13 15:40:

:)

ladinpraha*

*palec* Kapičko, je to tak.Mě to sice napadlo už včera, ale nevěřil jsem, protože to znělo úplně jinak. Teprve na tvůj popud jsem to různě zkonvertoval a vyzkoušel v různých přehrávačích s různými efekty a skutečně je tam jasně slyšet to "boóny em". Škoda, že se mi to nepovedlo uložit v nějaké zřetelnější formě. Tak doufám, že nám Martina bude věřit a vymyslí zase nějaký jiný chyták. *smich*

martinaa*
hodnocení

0x

Moc díky všem, máme to!:)

A ještě k Pepr - Boney M mě fakt nenapadlo, ale jejich Rasputina nebo Rivers of Babylon miluju:)

majkli
hodnocení

0x

Diskuze je rok stará, ale jelikož Trhák teď dávali, tak jsem to dal dohromady, když to nikde není. Jo a ten první verš refrénu bych bez téhle diskuze nedal ;) Mělo by to po schválení správci vylézt zde. Kdyby se to nějak dlouho neobjevovalo, vlepím to sem.

milannj*
hodnocení

0x
My jsme správná pětka, chlapci perfektní,co se má, to zvládnem hnedka, jsme-li kompletní.Nepadáme z třešní, vždycky dáme flek,hravě zvládnem dívky dnešní, v rytmu diskoték.Jsme jak zdárný rým, maxi třída tým.Maxi třída tým, to jsme teďka my,včera neznámí a dneska, že váháš!Maxi třída tým, stoprocentní sen,hlavně tím, jak báječně zpívá slovo gentleman.Každý z nás je žokej, umí soul i foxkaždý válí básně, hokej, malé judo, box.Jeden známý docent, tvrdí o nás všem,že jsme lepší o sto procent, nežli Boney M.Jsme jak zdárný rým, maxi třída tým.Maxi třída tým, to jsme teďka my,včera neznámí a dneska, že váháš!Maxi třída tým, stoprocentní sen,hlavně tím, jak báječně zpívá slovo gentleman......slovo gentleman, ...slovo gentleman.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]