Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytváranie stránok zadarmo - je zájem?

Od: galko odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Som študent, mám 17 rokov. Naučil som sa vytvárať webové stránky pomocou HTML CSS, teraz sa učím javascript. Chcel by som svoje schopnosti v oblasti kódovania webových stránok prehlbovať a tak som rozmýšlal že by som jednoduché (statické) stránky vytváral zadarmo. Teda myslím to tak, že by som si najprv spravil stránku, na ktorej by som mal kontaktné údaje, napr. email, skype, facebook atď, cez ktoré by ma mohli kontaktovať tý, ktorý by chceli nejakú jednoduchšiu stránku zadarmo. Ja by som im vytvoril grafický návrh v Photoshope, potom by som im ho naspäť poslal, aby ho ohodnotili. Ak by boli spokojný, začal by som tento design kódovať, teda by som ten grafický návrh rozrezal a klasicky by som ho dal do HTML CSS. Potom by som túto stránku zavesil na internet, na nejaký hosting, stránka by bola funkčná, hotová. Možno sa niektorý teraz pýtate, že prečo by som to robil zadarmo? No, ide mi hlavne o to že by som získaval skúsenosti v oblasti vytvárania webových stránok, ktoré potrebujem, kedže sa týmto chcem živiť aj v budúcnosti.

Čo myslíte, je to dobrý nápad? Myslíte si, že by bol o túto službu nejaký záujem?

Ďakujem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Dejte sem odkaz na nějaké vaše dílo, ať vám můžeme říci zda to má budouctnost :)

galko
hodnocení

Ďakujem vám za odpoveď.

No, tak moje "diela"sú zatiaľ na disku, na internete zatiaľ zavesené nie sú, pretože ja sa tak učím, že najprv si stránku navrhnem, potom ju skúsim nakódovať, pričom dbám na to aby sa to zobrazilo správne vo všetkých "moderných"prehliadačoch (IE6-8, Opera, Mozilla, Safary, Chrome). Tiež pracujem na tom aby bol kód sémantický.

Keď som mal 16 rokov, vytvoril som túto stránku - webgarage.xf.cz/...

Je to (lepšie povedané bola to) skúšobná stránka na ktorú som hádzal nejaké riešenia (layout-y, menu atď). Skúste si prosím prezrieť zdrojový kód jednotlivých riešení, skúste mi ho prosím ohodnotiť.

Ďakujem vám za pomoc.

hodnocení

0x

Je jedno co ale hlavně u textu at ma aspon 3-5 mm od kraje stránek..jednak to líp vypadá a taky se to lépe čte..

Dle laika je tam vše ok..ale moc bílého pozadí svití večer moc do očí..černé zase přes den vadí...

galko
hodnocení

Ok, teda predpokladajme že moje designy by boli celkom pekné, moderné. Myslíte si že by ludia mali o takúto službu záujem, ak by videli že robím kvalitné stránky? Ide mi o to že či by túto službu aj niekto využil... Čo myslíte?

Ďakujem

hodnocení

0x

hosting bych doporučil webzdarma.cz ja tam mam taky webovku akorát občas trošku zlobí fřístup na ftp ale jinak dobrý

jestli by někdo chtěl vidět mojí hrozně upatlanou hrůzu tak ZDE ale je to opravdu první výtvor který patlám ze všeho možnýho ale natož že je mi 13 let to podle mě jde

doplněno 10.04.11 22:43:

bacha svoji patlaninu vizuálně kontroluju ve firefoxu a jelikož mi tam často chybí parametry tak to v každym prohlížeči běží jinak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]