Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na jablonecku

Od: lucinka123456 odpovědí: 4 změna:

dobrý večer,
ja už jsem z toho zoufalá, že se mi nedaří delší čas najít jakoukoliv práci. Ja vím, že v dnešní dobe, je situace asi dost spatná. Ale že se člověku ani přes každodenní hledaní nepodaří nic najít... nebo že bych dělala něco špatně

prave ze ja moc mezi lidi nejsem, takze prace v bance, v pojistovne by nepripadala vubec do uvahy. Ale na druhou stranu nemam chut pracovat treba v pekarne jen na nocni smeny, nebo v kravine od 4 hod rano. Rada bych si prose nasla normalni praci s normalni prac. dobou

. Nemá někdo náhodu podobnou zkušenost nebo nějakou dobrou radu, jak si najít praci?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Lucinko, je to asi 14 dní, co jsem měla ve schránce nabídku na recepční v rekreačce v Olešnici. To by ovšem mohly být také směny. *nevi* Ale napamatuji se, snad tam nebyl název, ale pouze kontakt. Mimo jiné ještě hledali údržbáře a asi ještě nabízeli dvě místa. Ale jinak je zde situace skutečně špatná. Vím, že kamarádka vnučky s maturitou po marném hledání šla právě pracovat do pekárny. :(

lucinka123456
hodnocení

jo tak do ty Zlaty Olesnici jsem jim taky napsala, ale zatim se neozvali. Mne by primo smeny nevadili - treba dopoledni, odpoledni. Ale kdyz jsem zkousela v jednom penzionu takovou holku pro vsechno, tak pani chtela abych tam byla od rana dovecera + vikendy. A na to jsme opavdu nemohla pristoupit, kdyz ma clovek trochu i "svoji praci" kolem chalupy.

lidka*

U rekreaček a penzionů by možná šance byla. Ale oni by nejraději zaměstnali bez smlouvy a v tom je problém. Sháněli jsme zaměstnání pro partnera vnučky a fakt je v tomto regionu málo příležitostí. Ještě tak zkuste markety, těch je tu dost. I když podmínky jsou prý dosti otřesné. Možná zkusit i agentury s prací a hlídáním v domácnostech.

lucinka123456
hodnocení

dekuju za podporu, tak ja bydlim u rodicu, tak zase o tolik mi nejde... cloveka to spis mrzi z principu. Proste budu sledovat nabidky a uvidime. Prave jak rikate, tady je to samy hotel penzion a to jsou pak ty 12 h smeny od nevidim do nevidim. To by clovek musel bydlet v panelaku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]