Nejste přihlášen/a.
prosím může mi někdo doporučit program kde se pracuje s obrázky?různé úpravy atd.?díky
Photoshop nedoporučuji, zdarma seženete jenom verzi několikadennímu vyzkoušení a za pár dnů se s programem ani důkladně neseznámíte.
Dala bych přednost Photo Filtre nebo Gimpu.
doplněno 26.10.13 01:13:Hanher, omlouvám se, přehlédla jsem, že Gimp uvádíte jako první (všimla jsem si až Photoshopu a Malování, z nichž bych nedoporučila ani jeden).
Docela dost záleží na tom, co chcete upravovat - jestli fotografie nebo grafiku. Jestli fotografie, pak nejspíš Zoner (placený, ale lze sehnat i bezplatná verze). Photoshop Vám nedoporučuji, je draze placený a hodí se pro více pokročilé. Pokud chcete upravovat a vytvářet grafiku, pak můžete vyzkoušet Windows Malování (velmi jednoduché, ale nic v něm neuděláte, možná tak další díl Oprásků sčeskí historje), Inkscape (jednoduchý editor vektorové grafiky) nebo třeba MS Office PowerPoint (původně určen na prezentace, ale spousta lidí v něm dělá grafiku). Jediné, co Vám OPRAVDU NEDOPORUČUJI, je GIMP. Je to opravdu hodně složitý, načítá se třeba čtvrt hodiny a nejde v něm prakticky nic udělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.