Nejste přihlášen/a.
... nebo lépe řečeno ještěrky. Náramek, někdy se mu říká žebrák, ale ověšený samými ještěrkami. Dcera je zatížená na ještěrky, měla ho ve stříbře (ale na materiálu nesejde), a někde ho potratila a hrozně ji to mrzí. Chtěl bych jí ho sehnat a nikde na něj nejsem schopen narazit. Kdyby měl někdo tip, tak budu vděčný. Případně i jinou ještěrku ve špičkovém provedení. Ještěrku, ne motiv ještěrky. Malou hezkou, českou ještěrku. Díky za případné tipy. Ládin
Dobrý den, podívejte se viz odkaz - nebude to přesně ono, ale určitý počet těch zvířátek tam je.
Zdravím! decus-sperk-zlatnictvi.cz/...
doplněno 03.10.13 10:57:trendy-shop.cz/... rivershop.cz/... rivershop.cz/...
doplněno 03.10.13 11:27:Ano, také jsem to chtěl napsat - pokud něco mimořádného, tak jedině na zakázku.
Bene, díky. Ty náramky jsou jenom motiv ještěrky a ty přívěsky už všechny má. Má i náušnice a prsteny. Proto hledám hlavně ten žebrák případně něco jiného, ne běžného, spíš bych řekl mimořádného.
doplněno 03.10.13 11:07:Kolikokoli - ano, to jsou ony.
doplněno 03.10.13 11:38:Mimořádného - myšleno tak, že nedá běžně kdekoli koupit, ale občas se vyskytne, třeba na Aukru. Pořizovat na zakázku, to opravdu ne, tak důležité to zase není.
Měl jsem podobný problém s náušnicema, oslovil jsem několik lidí na fler.cz a našel tam výrobce, který mi ochotně a levně udělal repliku.
I kdyz nejhezci by byl prave jen zebrak , bud hladky nebos ocky a na nej zase privesky...jeste starozitnictvi, obcas se tam povede vazne pekny kousek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.