Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Varování před prací domů

Od: vojtova11 odpovědí: 4 změna:

Jsem také jedna z těch, která si napsala o práci domů a poslala jsem ofrankovanou obálku a bylo mě posláno abych poslala 640 Kč a budou mě zaslány příslušné podklady jak plnit a zasílat obálky. Děkuji za upozornění žádné peníze posílat nebudu a neposílejte nikdo 30kč za jednu obálku - tuto práci by dělal každý už to mě bylo divné.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kiqulinka*
hodnocení

0x

musím uznat že je takových víc...My jsme před 2 lety posílali 50 kč a do dneška jsme neviděli žadnou obálklu ani ýádne peníze...Od té doby takovým pracím nedůvěřuju

krkovicka*
No buďte ráda,že ,,jen" 50kč dnes už chtějí víc...taky jsem jednou odpověděla,ihned mi odepsala žena,přiložila nějaký leták o kompletaci obálek a pro víc info chtěla složenkou na adresu(klasická adresa-žádný P.O.BOX,nebo firemní),240kč.Ihned jsem od toho upustila.

krkovicka*
hodnocení

0x
Sousedi si dali plnění obálek za 30kc/1kus.Nastavily si 1000kusů obálek,poslali 550kč a nyní čekají už 4.měsíc.Nedočkají se...

hodnocení

0x

Nechápu že exisstují lidé kterým to prostě nedojde anebo jsem moc mladý a nemám to "stařecké" ještě důvěřivé myšlení či co..

Jinač na toto téma je zde několik desítek odkazů.. a žádný nebyl kladný :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]