Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je nejlehčí benzin.sekačka

Od: marie* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, moc prosím o radu.Koupila jsem si zahrádku a ještě potřebuji zakoupit sekačku na trávu.Protože jsem už starší a jsem na tuto práci sama, potřebuji zakoupit jednoduchou a přitom lehkou benzin. sekačku.poradí mi někdo? Děkuji-Marie-

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, lehká sekačka neznamená dobrá. Třeba tato

doplněno 06.04.11 20:16:

Je to Vega PC 41 váha 24 kg. Čím výkonnější tím někdy i těžší. Cena 5 300 kč. Ještě záleží na jak velký pozemek.

Jaká je nejlehčí benzin.sekačka

hodnocení

0x

no, já vám položím jednu zásadní otázku:

zkoušela jste si někdy nastartovat benzínovou sekačku? z vlastní zkušenosti vím, že pro ženy, hlavně ty starší, je to většinou nepřekonatelný problém...

raadek*
Hondu tazatelka určitě nastartuje. U B&S používají odlehčený start až u větších motorů. Asi bych doporučil nějakou menší kvalitní jednorychlostní sekačku. Záleží na tom, kolik chcete investovat. R.

kato*
hodnocení

0x

U sekaček je potřeba vědět na jak velkou plochu ji budete používat.A podle větší plochy vybíráme širší a větší .Pro členitější zahrady je zase lepší menší úzká a dobře ovladatelná.Počítáte-li s tím,že vám tráva občas přeroste,tak vemte i silnou a výkonnou.(např 3,5HP u 50cm šířky sekačky je zatraceně málo a sekačka se bude zahlcovat.)Šasi by mělo mít i velký výletový otvor,aby se neucpával trávou.Textilní koš a vysoké šasi vám lépe zajistí proudění vzduchu.

A v neposlední řadě je to otázka peněz sekacky.heureka.cz/...

marie*
hodnocení

-kato- moc děkuji za rady ,opravdu pomohly.-marie-

hodnocení

0x

Máme na chalupě jak benzinovou, tak elektrickou rotační sekačku. Pro ženu je ideální ta elektrická, protože je lehká jak pírko. Jen dávat trochu pozor na kabel a táhnout ho spíše kolmo na směr sekání než za sebou, protože při otočení se na něj může najet. Pokud nemáte obrovskou travní plochu, tak doporučuji elektrickou sekačku ( nyní mají v Elektropartneru akci - sekačka Al-Ka s motorem 1400 W, šířka záběru 40 cm, za 2990,- Kč - no, nekupte to :)) Asi si jí koupím, protože ta stará už dosluhuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]