Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabil sem člověka na dálnici měl 4 děti

Od: petrdvorak* odpovědí: 23 změna:

Je my 25 a jsem řidič kamionu jednou jsem jel z Italie do ČR a povedlo se my zabít na dalnici člověka v modré Fabii řidič se dostal do smyku a předemnou v 100 km/h zastavil já do něj narazil a táhl ho asi dalších 30m něž kamion uplně zastavil po 1 minutě jsem se zpamatoval a uvědomil si co se stalo a došlo mně že ten člověk ve vnitř bude asi mrtvý vzal jsem lékarničku a šel jsem se podivat do auta v té době už všude kolem stály auta a řidiči se koukali jak na divadlo přes rozmašírovanou karoserii vozu jsem se podíval do auta ve vnitř jsem viděl člověka s uplně zákrvacenou hlavou z kamionu jsem donesl nužky a z vozu ho vystříhaval v té době už my pomáhal jeden hodný pán mohlo mu být kolem 70 let pomohl my člověka z auta vytáhnout ten člověk byl mrtvý to sme věděli okamžitě pak přiběhla pani a řekla tam je ještě někdo byla to 6 letá holčička taky byla celá od krve ale žila s pánem sme ji vytáhli a nikdy nezapomenu na tu větu co my řekla "kde je tatínek kdo je ten pán" a dívala se na jejího mrtvého otce pak přijela sanitka a hasiči u místa nehody stojí benzinka milá paní tam prodává ten 70.letý pán my hodně pomohl byl jediný z těch čumilů kdo my pomohl i když tam bylo i hodně ostatních lidí co pomáhali když přijela sanitka a hasiči jsem si šel sednou do kamionu a díval jsem se zevnitř zavolal jsem vysílačkou na centeálu a do vysílačky řekl jen ze zbitku sil "ja sem naboural" ve firmně když sem se vrátil domu se mně šéf hodně ptal první co sem slišel když sem přijel bylo "petře co na tych silnicích blbneš co se stalo? " když sem mu popsal co se stalo tak my dal 2 mněsice placené dovolené k soudu sem šel o týden později soud uznal že sem nic dělat nemohl a že sem osobě pomohl jak sem nejvíc mohl a z výpovědi 70 letého pana to mu veřily mimochodem v autech samozdřejmně máme kamery.dodnes vždy když je du kolem té benzinky tak se tam zastavím a vždy mně přivítají větou ale kdo nám to přijel *smich*.s 70 letym panem jsem v kontaktu ale i přesto žít s tím že sem zabil otce 4řem dětem. co by ste dělali na mém mýstě vy jak by ste se s tím vyrovnaly vy?

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
zřejmě smyšlený příběh

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

2x

Pokud měl obsah a forma dotazu přispět k obecně rozšířenému názoru, že řidiči kamionů jsou v podstatě dementi s IQ houpacího koně, pak nezbývá než souhlasit! *ee*

gp*
hodnocení

0x

Určitě bych se s tím vyrovnávala velmi těžko. Ale takové šílené věci se v životě prostě stávají. Zachoval jste se jak nelíp jste mohl! Rozhodně! Je spousta lidí, kteří prostě ujedou a to je nepopsatelná prasárna. Třeba by vám pomohlo změnit práci, alespoň na čas, abyste přišel na jiné myšlenky. Pokud se s tím těžko vyrovnáváte (což je pochopitelné), mohlo by vám pomoci i návštěva psychologa, nebo nějaký dobrý přítel, kamarád či kamarádka. Asi si promluvit sám se sebou a uvěřit tomu, že za to opravdu nemůžete a udělal jste co ste mohl, pak už se snažit na to nemyslet, třeba více pomáhat druhým...

Držím vám palce.

krkovicka*
hodnocení

0x
Vůbec Vám tenhle stav nezavídím.Tady je každá rada drahá.Měl byste najít psychologa a pomalu sním najít řešení jak z toho obvinování ven.Hodně sil.

hodnocení

0x

...ale i přesto žít s tím že sem zabil otce 4řem dětem...

Tak bud si ho zabil a nebo si ho nezabil.

O plot u naseho domu se taky jednou zabil ridic. Mam se citit spatne / provinile jenom proto, ze ten plot je nas?

(To uz sem nepatri, ale pouze pro uplnost. Nez sme pak stacili plot opravit - vcetne vrat - tak mi nekdo ukradl primo ze zahrady auto.)

Osudy lidi jsou ruzne...

sebod*

*zed**zed* Tazateli. Nechceš se dát léčit?*bzum*. Tobě to přijde vtipné, vymýšlet si takovouhle historku? Bavíš se tím, jak Ti lidé tady odpovídají? Jsi duševní ubožák...

moxa*

Proč by to nemohla být pravda? *nevi*

pt®

Také nevěřím, že jde o osobní příběh. Sloh takového osobní příběhu, vypadá jinak. Nejsou v tom žádné emoce, jen kalkul. - stařenka

doplněno 03.04.11 22:36:

Sebod, cítíme to stejně. :)

sebod*
03.04.11 22:33

PT *placni*.

cocinkamichalka*

Souhlas. Myslím si, že člověk, který by měl toto za sebou, má takové psychické problémy, že by neměl sílu psát to tady na Poraďte. Včetně toho chechtajícího se smajlíka. Ach jo.

krkovicka*
Mám mobilní verzi,smajlici jsou nahrazeny slovy,to jsem přehlídla.Fakt mě to naštvalo.V rodině jsem zažila něco podobného a ztoho rozhodně se sranda neděla!
sebod*

Protože si z nás dělá tazatel srandu i v jiných vláknech. Protože v jednom vláknu vystupuje pod více nicky, Protože prostě LŽE!

moxa*

Aha, tak to je potom jiná. *stop*

krkovicka*
Lže?a kdo to teda je,tohle mě taky sere.Jak se to dá poznat?Už se skoro bojím tady na něco odpovídat,když někdo má z toho psinu.Fakt nefér.
doplněno 03.04.11 22:25: No,ale musím uznat že v psaní povídek by se jistě uživil ;)

No,ale musím uznat že v psaní povídek by se jistě uživil

Tak o tom celkem pochybuju - vzhledem k množství hrubek, několika naprostým nesmyslům uváděným v tom textu bych usuzoval na puberťáka užírajícího se nudou

sebod*

To se musíte zeptat jeho, kdo vlastně je. Jestli Daniel Dvořák nebo Petr Dvořák *smich*.

časem se naučíte číst i mezi řádky a poznáte, kdo má dlouhou chvíli a baví se a kdo chce opravdu poradit;)

moxa*

Ale jedině s korektorem. A ten by se zapotil *uf*

petrdvorak*
hodnocení

já opravdu neznám uživatele nici a srandu si nedělám mužu doložit video pokud o to někdo stojí

cyril*

V tom případě se omlouvám všem houpacím koním!

martinaa*

Souhlas. Udelal chybu tim smajlikem v textu a hooooodne neosobnim textem. Bravicko jak vysity*bzum*

doplněno 04.04.11 10:45:

A pokud jde o projev dospeleho cloveka, doporucuji si najit korekturu textu nebo doucovani. Samozrejme cestinar nemuze byt kazdy, ale tento projev by nenapsalo snad ani dite v pate tride.

moxa*

Já považovala toho smajlíka za překlep :D, takže jsem ho vůbec neřešila. A pokud jde o projev, tak se obávám, že leckterý řidič kamionu by to lépe nenapsal :( Nezaměňujme inteligenci s gramotností a znalostmi. Znám člověka, který by to lépe nenapsal a je velice inteligentní.

Tím nechci říct, že ten člověk nelže, ale hloupý ,myslím, nebude.

martinaa*

Mam spoustu kamaradu vyucenych coby automechanici, kuchari a podobne. Dokonce znam i kamionaky. Pisemny projev nic moc, ale urcita zakladni pravidla snad chape kazdy, nebo ne? Zaklad jsme - sme, my - mi... to se uci v druhe tride. Samozrejme svoji roli hraje i pripadna dyslexie a dysgrafie:) Ta s inteligenci nesouvisi, ale uprimne bych rada od tazatele slysela tento text v ustnim podani. Nejde sem tam o hrubku, ten text je co veta, to hrubek aspon 5.

Hloupy na jednu stranu nebude, kdyz si neco takoveho dokazal vymyslet:) Ovsem na druhou ano, kdyz veri, ze admin neprijde na stejne IP adresy:D

moxa*

Admin určitě nemá čas zkoumat stejné IP adresy. Od toho je tu tlačítko "nahlásit". Já tohoto uživatele nikde jinde neviděla, takže pokud dělá nějaké trable, tak kdo z vás o tom ví, tak to nahlaste a je to.

doplněno 04.04.11 14:47:

Nebo aspoň řekněte, co kde udělal, takhle opravdu nevíme na čem jsme. A to, že někdo dělá hrubky, nic nedokazuje. Např. jak tu někdo uváděl "my - mi", tak to je podle mých zkušeností naprosto běžná chyba, kterou dělá i moje VŠ vzdělaná kolegyně, pokud mi píše třeba po skypu a nekontroluje to po sobě. A na tomto textu je vidět,, že ho po sobě asi nikdo nekontroloval. A že v něm nejsou emoce? A co byste tam chtěli vidět? Aby v tom románě ještě vykřikoval, že se zabije? Jestli máte konkrétní podezření, sem s ním. Ale s tímto přístupem tu za chvíli řekne někdo i o mně, že já nejsem já *nevi*

petrdvorak*
hodnocení

Vážení uživatelé je tu snad jen 4 lidí kteří nemměli nějakou připomínku že sem podvodník jestli my nevěříte mám video mužu vložit opravdu nelžu skuste si sednout za volant a potom někoho přejedte a někomu se svěřte aby si lidé tak trochu uvědomily že mužou mýt věčí problém a neříkejte že jsem jiný uživatel snad vím kdo jsem *smich*

VIDEO CO NEJDŘÍVE VLOŽÍM POKUD BUDE ZÁJEM

Ps. prosím o vysvětlení kdo je Niky a lidí co se jmenuje Dvořák je plno někdy si otevřete tel. seznam.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]