Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koloidní stříbro

Od: boris* odpovědí: 3 změna:

Prosím poraďte solidního dodavatele a solidní přístroj na výrobu koloidního stříbra. Máte prosím zkušenosti s léčením Crohnovy choroby. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

0x

To ti poradí lékař ,ale protože se zajímáš o koloidní stříbro , myslím , že chceš řešit i píštěl . Jestli ano ptej se , mám s tím zkušenost asi tak 20let

jabraka*
hodnocení

0x

Výroba koloidního stříbra není jednoduchá záležitost.Aplikace musí proběhnout v přesně určeném intervalu od výroby,jinak to ztrácí účinnost.Zařízení v prodeji jsou podle mne jen lákadla na peníze.I profesionální výrobci mají postupy,které umožní vyrobenému stříbrnému koloidu stabilitu.Je to samozřejme halda další chemie v použitém přípravku.Zaráží mě také to,že tyto srágory chtějí užívat lidi,kteří neskutečně chemii odmítají.

JABRAKA

majsterjoe*

Zadna dalsi halda chemie k tomu neni potreba. Kdyz nepocitame destilovanou vodu a stribrne elektrody. Nic vice k tomu zarizeni nepotrebujeme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]