Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zbozi z ciny

Od: paradox odpovědí: 3 změna:

Objednavam elektroniku z dhgate.com za 251USD

chci se zeptat jak si spocitam kolik zaplatim clo a dan?

nebo nevi nekdo kolik priblizne zaplatim?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaa*
hodnocení

0x

tak DPH máš jasné, to je 21%, platí se i z poštovného a na elektroniku je snad 10%, ale mrkni celnisprava.cz/...

jokeer*
hodnocení

0x
Nwm jestli ti to pomůže, ale někde jsem četl, že se dá domluvit s prodejcem normálně zboží zaplatit a dohodnout se, že prodejce pošle co jste si objednal jakoby to stálo např 20USD v této cenové kategorii se CLO neplatí. Jednalo se o objednávku xioami mi2s v hodnotě asi 320USD.
pearmonik*
To nepomuze, celnici to casto skenuji,s nema se to neukeca ze mobil stoji 20 usd, chteji videt doklad o zaplaceni,je to o stesti kdyz to projde zadara. Clo jsem na mobil neplatil,jen dph

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]