Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motto Vašeho života

Od: mahulena odpovědí: 9 změna:

Chtěla bych vědět a přečíst si od Vás nejlepší motto ve Vašem životě nebo vtip na který se nedá *hej**haha* zapomenout!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x

Nikdy nevíte, co dokážete, dokud jste to nezkusili. F.D.Adams

mahu
02.04.11 15:55
hodnocení

*cteni**palec*

marenka*
hodnocení

0x

Dobrá nálada nic nestojí, ale nas@re tolik lidí, že stojí za to si jí udržet. ;)

hodnocení

0x

"Všechno se vždycky nakonec nějak vystříbí." Je to z Anny Kareninové :).

"Jakmile vyloučíte nemožné, všechno ostatní, co zbude, ať je to jakkoli nepravděpodobné, musí být pravda." Arthur C. Doyle

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Hlavní je se z toho nepředposrat! (životní krédo mého kamaráda, kterému je už přes 80 let)

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Kdysi na učilišti pronesl jeden z mých oblíbených pedagogů toto : Bojovat za mír je stejné, jako souložit za panenství. Často si to připomenu.

lui*
hodnocení

0x

Budou-li vítězové ctít chrámy a bohy poražených, zachrání se.

Agamemnon.

asminkam*
hodnocení

0x

Mě se moc líbí toto, sice to není motto, ale je to moc krásný: Rikas, ze milujes dest, ale kdyz prsi, schovas se pod destnik. Rikas, ze milujes vitr, ale kdyz fouka, zaviras pred nim okna. Rikas, ze milujes slunce, ale kdyz sviti, hledas stin. Proto se bojim, az jednou reknes, ze me milujes.

moxa*
hodnocení

0x

Já jsem praktický člověk, mám i praktické motto: NEMĚŇ TO, CO FUNGUJE.

A platí to pro všechno :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]