Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cukrovinky z pouti

Od: moxa* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, netušíte někdo, kde v Praze sehnat pouťové dobroty (mléčný marcipán, žužu, turecký med...), aniž bych musela na pouť? Mám malé dítě a nerada bych ho tam brala. Navíc bych platila vstup jen kvůli stánku s dobrotami :) Není nějaký stánek před Výstavištěm nebo někde jinde? Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

0x

Bývá stánek před Kauflandem v P4-Michli (zastávka tram č. 11 "Plynárna Michle") a tam se prodávají sladkosti tohoto ražení. Neřeknu Vám přesně co, ale visí tam typická pouťová srdce (a jiné perníčky) a hlavně cukrová vata - obvykle v sáčku, ale když se sejde víc dětí, pán pustí stroj a nabírá i na špejli. Proto si toho taky všímám - tuhle vatu totiž miluju, ale jen tu na špejli...jenže ve třiceti a se dvěma taškama s nákupem se mi nechce se ztrapňovat *smich**hi*

doplněno 02.04.11 21:25:

Jo, a turecký med (hledejte pod "lokum") se prodává v oříškárně na IP.Pavlova, mají tam takové kostičky...no levné to není, ale mívají hodně dobré akce, a to si pak vždycky něco koupím - já jsem tedy na to sušené ovoce, ale dost často mívají slevu právě na tohle lokum v čokoládě, teď snad dokonce ještě jedna běží... Myslím je to takový ten řetězec "Svět oříšků" (? - takový zelený název, mohlo by to být ono), těch obchodů je po Praze víc, zkuste.

sebod*

Pu. Tak se na chvilku zastav, tašky polož na zem a hupkyšupky - dej si dvojitou porci *ua*. A na lidi kašli :-P

pu®

*smich* Sebod, máte pravdu. Druhá věc je, že já si máloco kdy dopřeju - jsem zvyklá z domova kupovat jen to nejnutnější a šetřit a šetřit, aby bylo na vzdělání, kulturu a cestování. Chválabohu jsem potkala stejně smýšlejícího partnera *modla* Takže to provází i tenhle pocit...já tu vatu přece nepotřebuju ;) , je to jen taková rozežranost - a vzpomínka z dětství, jó, to byl svátek, když jsem ji dostala! A třeba už by mi ani tak nechutnala, co já vím... Ale stejně jste zlatá *pusa*

sebod*

Pu. Já vím, že se musí šetřit. Ale... Dnes tady na jednom hradu byla akce (Are, nebyl jsi tam?). Všechno předražený, hanba mluvit *zed*. Ale tu vatu jsme si dali . Jahodovou *ua*. Pěkně jsme škubali ty kousky vaty ze špejle a dělali z nich v dlaních takový pomačkaný kousky...A pak šup do pusy ... A ta vata se nám v puse krásně rozpustila... Byli jsme celí uleptaní, zapatlaní až za ušima. Ale ta vata byla tak dobrá, jako před padesáti lety :D.

Víš, Pu, někdy se zastav a tu vatu si dej! Není to přece každý den ;).

krkovicka*
Svět oříšků je i na Arbesovým náměstí na P-5.Nebyla jsem tam,ale po této odpovědi aspoň nakouknu :-D
moxa*
hodnocení

Ten stánek zní dobře, to by mohlo být ono :) A to já zase ten marcipán potřebuju :D

Dianu - Svět oříšků - znám. Jééé, tam mají dobrot! Třeba baklavu...mmm...

Moc díky za odpověďˇ, dokonce to mám ke Kauflandu celkem blízko!

Hned bych si něco dala :-O

doplněno 03.04.11 00:02:

A jelikož nemůžu jinak ohodnotit, tak si dejte jednu tu vatu...na moje zdraví - účet bude bohužel váš :D

pu®
hodnocení

0x

Moxo, tak když už i Vy vedle Sebod našpetáváte... :D Tak to já si tu vatu při další cestě musím dát *smich* Přesně, Sebod, je to taková ta růžová, jahodová :-P A dělávala jsem to stejně! Do kuličky v dlani a zapatlaná úplně všude. Asi si s sebou budu muset vzít vlhčené ubrousky, abych se pak odlepila od madla v tramvaji :D Ještě že jsme dneska nakoupili spoustu ovoce a v lednici už se zaležuje salát ovocňák, jak se mi sbíhají chutě :-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]