Nejste přihlášen/a.
Ahoj, netušíte někdo, kde v Praze sehnat pouťové dobroty (mléčný marcipán, žužu, turecký med...), aniž bych musela na pouť? Mám malé dítě a nerada bych ho tam brala. Navíc bych platila vstup jen kvůli stánku s dobrotami Není nějaký stánek před Výstavištěm nebo někde jinde? Díky.
Bývá stánek před Kauflandem v P4-Michli (zastávka tram č. 11 "Plynárna Michle") a tam se prodávají sladkosti tohoto ražení. Neřeknu Vám přesně co, ale visí tam typická pouťová srdce (a jiné perníčky) a hlavně cukrová vata - obvykle v sáčku, ale když se sejde víc dětí, pán pustí stroj a nabírá i na špejli. Proto si toho taky všímám - tuhle vatu totiž miluju, ale jen tu na špejli...jenže ve třiceti a se dvěma taškama s nákupem se mi nechce se ztrapňovat
Jo, a turecký med (hledejte pod "lokum") se prodává v oříškárně na IP.Pavlova, mají tam takové kostičky...no levné to není, ale mívají hodně dobré akce, a to si pak vždycky něco koupím - já jsem tedy na to sušené ovoce, ale dost často mívají slevu právě na tohle lokum v čokoládě, teď snad dokonce ještě jedna běží... Myslím je to takový ten řetězec "Svět oříšků" (? - takový zelený název, mohlo by to být ono), těch obchodů je po Praze víc, zkuste.
Pu. Tak se na chvilku zastav, tašky polož na zem a hupkyšupky - dej si dvojitou porci . A na lidi kašli
Sebod, máte pravdu. Druhá věc je, že já si máloco kdy dopřeju - jsem zvyklá z domova kupovat jen to nejnutnější a šetřit a šetřit, aby bylo na vzdělání, kulturu a cestování. Chválabohu jsem potkala stejně smýšlejícího partnera
Takže to provází i tenhle pocit...já tu vatu přece nepotřebuju
, je to jen taková rozežranost - a vzpomínka z dětství, jó, to byl svátek, když jsem ji dostala! A třeba už by mi ani tak nechutnala, co já vím... Ale stejně jste zlatá
Pu. Já vím, že se musí šetřit. Ale... Dnes tady na jednom hradu byla akce (Are, nebyl jsi tam?). Všechno předražený, hanba mluvit . Ale tu vatu jsme si dali . Jahodovou
. Pěkně jsme škubali ty kousky vaty ze špejle a dělali z nich v dlaních takový pomačkaný kousky...A pak šup do pusy ... A ta vata se nám v puse krásně rozpustila... Byli jsme celí uleptaní, zapatlaní až za ušima. Ale ta vata byla tak dobrá, jako před padesáti lety :D.
Víš, Pu, někdy se zastav a tu vatu si dej! Není to přece každý den .
Ten stánek zní dobře, to by mohlo být ono A to já zase ten marcipán potřebuju :D
Dianu - Svět oříšků - znám. Jééé, tam mají dobrot! Třeba baklavu...mmm...
Moc díky za odpověďˇ, dokonce to mám ke Kauflandu celkem blízko!
Hned bych si něco dala :-O
doplněno 03.04.11 00:02:A jelikož nemůžu jinak ohodnotit, tak si dejte jednu tu vatu...na moje zdraví - účet bude bohužel váš :D
Moxo, tak když už i Vy vedle Sebod našpetáváte... :D Tak to já si tu vatu při další cestě musím dát Přesně, Sebod, je to taková ta růžová, jahodová
A dělávala jsem to stejně! Do kuličky v dlani a zapatlaná úplně všude. Asi si s sebou budu muset vzít vlhčené ubrousky, abych se pak odlepila od madla v tramvaji :D Ještě že jsme dneska nakoupili spoustu ovoce a v lednici už se zaležuje salát ovocňák, jak se mi sbíhají chutě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.