Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho vydržíte pracovat?

Od: ringo® odpovědí: 3 změna:

Jen volný pokec o rekordech?

Já kdysi dělal dva měsíce 16 hodin. Pak jsem odpadl. Další měsíc jsem vzdal.

Bylo to buď 6-22, nebo 14-6, nebo 22-14 a to bylo nejhorší. Byl to nepřetržitý provoz a dělal jsem dva druhy práce. Nejdřív svojí osmičku, pak další.

Další rok jsme dělali s kolegou dvanáctky, protože třetí marodil a nikdo jiný nebyl. Jenže kolega měl domluvený sraz motorkářů v Maďarsku a prostě chtěl jet. Takže já nastoupil do práce a byl tam nepřetržitě 60 hodin. Dalo se to. Byla jiná doba /nikdo to moc neřešil a byl jsem mladý /. Dnes bych do toho nešel. A co vy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

2x
obvykle to ani nevydrzim celych 8h za den :)

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Asi tu nikdo nepracuje, anebo ano, ale neláme rekordy... ještě jste neobdržel žádnou odpověď. No já a práce. Minulý rok jsem vydržela asi měsíc a půl pracovat více než 16 hodin denně v kuse (OSVČ). Fuj, už bych to nedala. Odpadla jsem a dost dlouho se z toho zápřahu dostávala. Už si tolik na svá bedra nenakládám, zdraví mám jen jedno. Tak asi tak.

hodnocení

0x
Když jsem nastupoval u nového zaměstnavatele v říjnu 2012,tam mi sdělil,že momentálně dělají delší směny-od 07:00 do 17:00 pže hoří termín.Ale již nesdělil,že v podstatě hoří pořád.Vydržel jsem tam přes dva roky ale prostě v letních hicech jsem toho měl "plné kecky".zateplovačky ještě ušli,ale klasická zedničina a ještě k tomu denně hodina za volantem.Pak m.epropustil neboť jsem odmítl stavět komín ve výši 7m bez zajištění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]