Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám otázku, chci si vyřídit osobní bankrot a nevím zda se budou zajímat i o příjmy manžela a syna který má společnou domácnost. Ve společném domě bydlí i dcera s rodinou budou i oni muset doložit doklady?
Děkuji za každou odpověď.
0x
Záleží, zda dluhy vznikly za manželství. Domnívám se, že ve Vašem případě ano. Pak bude nejlepší, aby návrh na osobní bankrot podala i Vaše manželka, protože i ona je dlužnicí. Tím pádem se budou posuzovat i její příjmy. Příjmy ostatních členů rodiny se v žádném případě neberou v potaz.
Napište mi do vnitřní pošty,.
0x
Dobrý den. Při vyřizování osobního bankrotu se berou všechny příjmy v domácnosti, které se musí dložit soudu.Doporučuji obrátit se na advokáta,který se osobním bankrotem zabývá.Insolventní řízení je složité, zdlouhavé a člověk který s tím nemá zkušenosti a patřičné právní vzdělání nemá nárok si vše sám vyřídit. Sám mám schválený osobní bankrot společně s manželkou a splácíme pravidelně 5 500,-Kč měséčně po dobu 5 let.Bylo to velmi náročné a řízení trvalo půl roku. Přeji hodně štěstí a hlavně trpělivosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.