Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefonní nabidky. jak se jich zbavit?

Od: helpme* odpovědí: 10 změna:

Je to neuvěřitelné PSYCHO. Už asi 3 měsíc my 2x tydně volají nějaké agentury ,ža maji pro mne nabidku

T-mobile vyhodny paušal a Poštovni spořitelna výhodný uvěr,nebo nějaké podobné sračky

Už mě to začina neskutečně srát. Co s něma? Řeknu,že nemám zájem a oni mi ještě ten týden volaji z nova. Opravdu nepřeháním. To je obtěžování jak prase...!

Mohu je velmi sprostě poslat někam, pomůžu si tim vůbec nějak. Blokovat jejich čislo nemá cenu volaji pokaždé z jiného

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Za a) zavolejte na operatora a zeptejte se, zda lze tato cisla hromadne blokovat

za b) ulozte si tato cisla jako Otrava1, otrava2... a jednoduse je nezvedejte.

nebo za c) zavolejte si na infolinku sveho operatora (predpokladam T-mobile), at Vam laskave nevolaji. :) obvykle mivaji system, ze kdyz nekoho obtezuji a clovek jim sdeli, ze si vyslovne nepreje, aby mu volali, tak volaji mene...

swatik789*

lol,to někdy skusím *smich*

hodnocení

0x

Soucítím s Vámi...Mne to také vytáčí do nepříčetnosti, ale také nevím co s tím mám dělat.

Vzhledem k tomu že mám jen jeden telefon, bez rozlišení soukromých a firemních hovorů, tak pokaždé musím s lidmi mluvit ze začátku slušně, přeci nebudu hned nadávat potencionálnímu zákazníkovi...Jenže když se následně z tohoto hovoru "vyklube" rozhovor z realitním makléřem, co jsem ho již 3x předtím poslal...víte kam..., a on volá znova, to už pro sprosté slovo daleko nejdu..

Jenže co je to platné, on sedí někde daleko..a že mu vynadám, na to je školený..a za dva dny volá z jiného čísla znova.

Podobné "firmy" mají velké štěstí, že existují telefony...a přes telefon těžko někomu dáte pěstí mezi oči..Nicméně podobné individum co mi stále volá, kdyby za mnou přišlo do kanceláře po druhém slušném odmítnutí, tak mu garantuji, že počtvrté by již zcela jistě nepřišel nikdo..

martinaa*

V callcentrech to funguje tak, ze system operatorovi nahodi hovor. Po skoceni hovoru operator zavesi vzdy jako druhy (coz si vetsina lidi neuvedomuje, ze je sluchatko jeste par sekund funkcni), a naskoci mu tabulka, zda byl hovor uspesny, zda clovek mel-nemel zajem, popripade kdy navrhnul, aby mu operator zavolala znovu. A pokud nekdo rekne, neotravujte a nevolejte mi, v systemu ho operator oznaci, ze nechtel komunikovat a ulozi ho s temito ruznymi poznamkami zpet. Bud do sveho "kontaktlistu", tz. pokud zakaznik rekne, zavolejte tehdy a chci mluvit opet pouze s Vami, nebo do celeho "calllistu", kde tento clovek po nekolika dnech naskoci kteremukoliv jinemu operatorovi s jinym cislem. A takovych sedi v mistnosti 50... Takze vecny kolobeh...

stribrnak*
hodnocení

0x

Já to dělám takto,

dotyčný zavolá,já přijmu hovor a nechám telefon na stole a až se vykecá,tak ho vypnu a je klid

krkovicka*
hodnocení

0x
Mě taky věčně obtěžovali.Nejhorší to bylo první týden prázdnin v červenci,který jsme travily na chalupě.Musela jsem to zvedat,neboť jsem čekala na odezvu na inzerát o prodeji hodin.Představte si,že mi volala i v neděli v půl osmý ráno!Neskutečny.Hold nabrali na prázdniny brigádníky tak otravovali.Přitom jsem jim řekla,že ne,nemám zájem.Druhý den znova.např.chlap mi nabizel holici strojek na baterky,jsem rekla ze mam elektricky a on ze az pojedu třeba Bulharska na dovcu,ze tam v apartmanech nemaji zásuvky,Tak sprostej byl.Pani z T-mobile mi nabizela tarif,kdyz jsem rekla ze nechci,ze teď doplacím dluh,tak mi rekla at smlouvu napisu na nekoho jineho.Takže čísla nezvedám,když už tak odpovídám že ne.Tchán to řeší ihned,paní na drátě řekne,že kdyby jste mi nabídla večeři nebo pozvání,milerád půjdu.Můžem se tedy sejít?Paní je z toho úplně vykolejená,odmítne a mnohdy i sama zavěsí.

kato*
hodnocení

0x

Odpovězte jim ,že si přejete aby vaše telefonní číslo vyřadili ze své evidence dle podle zákona o ochraně osobních údajů.Popř.napište to samé přímo T-mobile nebo spořitelně doporučeným dopisem.

marenka*

Tahle rada funguje. Volala jsem taky po takovém opruzování operátorovi s dotazem, kde ty firmy přišly na moje telefonní číslo. Operátor mi řekl, že musím vyjádřit nesouhlas s tím, aby mé číslo dával marketingovým společnostem. Pokud nevyslovím nesouhlas, bere se každé číslo automaticky jakože souhlasí. *zed* Už půl roku mi nikdo nevolal.

sosacek
hodnocení

0x

Jde to zablokovat na osobní stránce /po přihlášení/ v sekci nastavení.Ale účinnost cca 50%!

Nadobro jsem se jich zbavil pouze dotazem zda je můj hovor monitorován /samozřejmě ano/ -

a že odmítám komunikovat s někým kdo mě bez mého souhlasu nahrává.

Zatím funkční na 100%!

swatik789*
hodnocení

0x

ja jsem jednou spal (bylo to asi ve čtvrtek) ja v klidu spím.ve 3:30 ráno mi pošlou zprávu at pojedu do prahy si koupit telefon za 1Kč.potom usnu a pak mi ve 4:25 volají jestli nechci si pořídit paušál :D ty operátorky jsou hloupější než můj spolužák :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]