Nejste přihlášen/a.
Je to neuvěřitelné PSYCHO. Už asi 3 měsíc my 2x tydně volají nějaké agentury ,ža maji pro mne nabidku
T-mobile vyhodny paušal a Poštovni spořitelna výhodný uvěr,nebo nějaké podobné sračky
Už mě to začina neskutečně srát. Co s něma? Řeknu,že nemám zájem a oni mi ještě ten týden volaji z nova. Opravdu nepřeháním. To je obtěžování jak prase...!
Mohu je velmi sprostě poslat někam, pomůžu si tim vůbec nějak. Blokovat jejich čislo nemá cenu volaji pokaždé z jiného
Za a) zavolejte na operatora a zeptejte se, zda lze tato cisla hromadne blokovat
za b) ulozte si tato cisla jako Otrava1, otrava2... a jednoduse je nezvedejte.
nebo za c) zavolejte si na infolinku sveho operatora (predpokladam T-mobile), at Vam laskave nevolaji. obvykle mivaji system, ze kdyz nekoho obtezuji a clovek jim sdeli, ze si vyslovne nepreje, aby mu volali, tak volaji mene...
Soucítím s Vámi...Mne to také vytáčí do nepříčetnosti, ale také nevím co s tím mám dělat.
Vzhledem k tomu že mám jen jeden telefon, bez rozlišení soukromých a firemních hovorů, tak pokaždé musím s lidmi mluvit ze začátku slušně, přeci nebudu hned nadávat potencionálnímu zákazníkovi...Jenže když se následně z tohoto hovoru "vyklube" rozhovor z realitním makléřem, co jsem ho již 3x předtím poslal...víte kam..., a on volá znova, to už pro sprosté slovo daleko nejdu..
Jenže co je to platné, on sedí někde daleko..a že mu vynadám, na to je školený..a za dva dny volá z jiného čísla znova.
Podobné "firmy" mají velké štěstí, že existují telefony...a přes telefon těžko někomu dáte pěstí mezi oči..Nicméně podobné individum co mi stále volá, kdyby za mnou přišlo do kanceláře po druhém slušném odmítnutí, tak mu garantuji, že počtvrté by již zcela jistě nepřišel nikdo..
V callcentrech to funguje tak, ze system operatorovi nahodi hovor. Po skoceni hovoru operator zavesi vzdy jako druhy (coz si vetsina lidi neuvedomuje, ze je sluchatko jeste par sekund funkcni), a naskoci mu tabulka, zda byl hovor uspesny, zda clovek mel-nemel zajem, popripade kdy navrhnul, aby mu operator zavolala znovu. A pokud nekdo rekne, neotravujte a nevolejte mi, v systemu ho operator oznaci, ze nechtel komunikovat a ulozi ho s temito ruznymi poznamkami zpet. Bud do sveho "kontaktlistu", tz. pokud zakaznik rekne, zavolejte tehdy a chci mluvit opet pouze s Vami, nebo do celeho "calllistu", kde tento clovek po nekolika dnech naskoci kteremukoliv jinemu operatorovi s jinym cislem. A takovych sedi v mistnosti 50... Takze vecny kolobeh...
Odpovězte jim ,že si přejete aby vaše telefonní číslo vyřadili ze své evidence dle podle zákona o ochraně osobních údajů.Popř.napište to samé přímo T-mobile nebo spořitelně doporučeným dopisem.
Tahle rada funguje. Volala jsem taky po takovém opruzování operátorovi s dotazem, kde ty firmy přišly na moje telefonní číslo. Operátor mi řekl, že musím vyjádřit nesouhlas s tím, aby mé číslo dával marketingovým společnostem. Pokud nevyslovím nesouhlas, bere se každé číslo automaticky jakože souhlasí. Už půl roku mi nikdo nevolal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.