Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás všechny,
potřebovala bych prozradit nějaké tipy na (pobyt.) dovču v Chorvatsku kolem 5-ti dnů pobytu vč. polopenze a dopravy busem.
Koukala jsem snad všude a nemůžu nic najít, všechny zájezdy jsou na 10dní(7nocí), anebo na 4-6dnů ale bez jídla a doprava vlastní.. poraďte mi prosím, nebo letos nikam nevyrazíme
nejlépe Istrijský poloostrov
Pokud chcete autobusovou dopravou a s polopenzí, tak musíte minimálně na 8 denní zájezd. Např. zajezd.invia.cz/...
dobrou zkušenost mám s Rabacem zajezd.invia.cz/...
nebo v severní Dalmácii zajezd.invia.cz/...
Pokud byste chtěla busem na 4 dny nebude u toho polopenze. Nebo naopak bude polopenze, ale dopravu byste si museli zajistit vy. Na 5 dnů myslím ani žádná CK u nás nejezdí. Po finanční stránce bych řekla, že vás ten zájezd vyjde dráž, než kdyby jste jela na těch 10 dnů. Takže pokud budete mít volno10 dnů, tak určitě využijte alespoň ty 10 denní zájezdy.
Pokud chcete do Chorvatska jen na 5 dnů je Istrie vhodná z dúvodu krátké cesty. Určitě jsou zájezdy kratší i delší než obvyklý týden. Na Istriji z vlastní zkušeností víme,že je možno jet bez cestovky bez problémů právě na pár dnů. Polopenzi bych už vůbec neřešil, tu je možno dokoupit všude kdykoli. Loni se na istrii pohybovala od14 do 21 euro v soukromí i levnější. Rovinj-Monsena 16euro. Známí za námi přijeli na prodloužený víkend v polovině srpna a dopšedu si nic nezařizovali. Do Poreče, Rovinje, Vrsaru a Puly jezdí z Prahy i Brna pravidelné prázdninové linky.
Kdysi jezdívala o prázdninách pravidelná vlaková linka, zkuste kombinovat - jela bych na blind, při nejhorším spacák do ruksaku a jednu noc strávíte holt někde pod stromkem...no a pak najít bydlení v soukromí. Neviděla bych to jako problém, myslím, že něco určitě najdete
Pravidelná vlaková linka DO SPLITU, pardon, mi vypadlo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.