Nejste přihlášen/a.
ahoj, máte někdo zkušenosti s touto CK. na netu jsou rozporuplné informace. Máme s nimi jet autobusem do Bulharska. A ted nevím jestli zájezd zaplatit nebo ne, Docela hoří termín. Díky za všechny odpovědi.
Mám takovou zvláštní zkušenost, možná vám nepomůže, ale aspoň něco... - kdysi jsme jeli na blind do Chorvatska (v září po sezóně) a našli super bydlení. Přímo od majitelky. Časem jsme se dali do řeči a ona říkala, že červenec-srpen má jenom Čechy a že spolupracuje právě s CK Juhász, kteří jí ty Čechy posílaj - a že je max. spokojená. (červen+září řešila po svém). Takže my osobně jsme s Juhászem nejeli, ale mluvili jsme s paní na konci řetězce, byť v jiné zemi... Tak držím pěsti, aby to vyšlo - ale jestli máte divný pocit nebo se Vám něco nezdá, tak si to raději nechte ujít... já na svůj instinkt dám často a na 80 % se mi to vyplácí.. Moje zkušenost je z r. 2009, mohlo se dost změnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.