Nejste přihlášen/a.
Zdravím rád bych se s někým poradil ohledně faktur, mám známého co začal před rokem podnikat,nyní platil daně a poprosil mě zda by mi nemohl napsat faktury na mé jméno jako že pro mne pracoval,prý z toho nic nehrozí mám mu vyhovět?
A čekat, že nespadne do průseru a na finančáku se nenajde někdo tak poctivý, že to začne řááádně kontrolovat.
Tak to je postavený na palici. Pokud tomu dobře rozumím, tak chce vystavit fingované faktury aby si zvýšil příjmy. To mně hlava nebere. Kdyby to bylo naopak ,tak tomu rozumím.
To je prece jednoduchy, kdyz dela nekdo bez faktury, dostane se do situace, ze ma vetsi naklady nez prijmy a tim se dostane do minusu. V tom pripade si potrebuje vytvorit prijmy, aby to nebylo divny a nemel pruser. Navic tomu zakaznikovi pomuze tim, ze mu zvadne vydaje a nebo ten svoje vydaje nemusi priznat, jednoduse ty vydany penize z pokladny zahrne do osobni spotreby a je to.
Ano vykonával práci u někoho bez faktury ale chce si to dát do nákladů asi...a že ty faktury napíše na mně, tak nevím asi ho v tom nechám, díky za pomoc všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.