Nejste přihlášen/a.
Zdravím, lidičky
Chtěl bych tu otevřít diskusi na téma nákupy v Polsku. Jezdíte tam ještě někdo? A vyplatí se to ještě stále podle vás?
Já tam byl zrovínka včera v jednom ze supermarketů a když to zhodnotím vše je tak v průměru o tři koruny levnější než u nás, něco vůbec ne. Co se týče paliva zhlédl jsem jen LPG který je o korunku levnější. Čili mě se cesta tam moc nevyplatila, možná udělat opravdu rodinný nákup za tisíce, tak to bude znát, hmmm, nevím.
Nebo někdo jezdíte na nějaké tržnice kde jsou nákupy ještě výhodnější?
Díky za všechny poznatky, reakce a názory
Obcas jezdime do Polskeho Tesina na trhy s oblecenim a jidlem. Nektere ceny jsou skoro stejne jako u nas, neco je o dost levnejsi, hlavne co se toho obleceni tyce.
Znami jezdi jednou mesicne na velky nakup do rakouska, pouze jidlo. Stoji je to polovinu, co u nas, a hlavne privezou veci daleko lepsi kvality, nez zde. Treba parky nebo mlecne vyrobky se vubec nedaji srovnat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.