Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak předat dívce čokoládu v autobuse

Od: clovekdobrevu odpovědí: 11 změna:
Jak na to? Lze to udealat nějak originálně?
Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

a jaká to bude čokoláda?

doplněno 25.10.13 09:55:

podle druhu a značky by se dalo něco vymyslet. pokud to bude bílá s bublinkama, tak jí dej mě a klidně bez teátru :-D

hodnocení

0x

Já sice nejsem dívka, ale o nějakého cizího obejdy v autobuse bych si čokoládu nevzal, i kdyby to udělal originálně. *frajer*

Na druhou stranu pokud jsi dobrý známý, tak nemusíš až tak špekulovat nad originalitou a prostě jí dát dárek.

hodnocení

0x

Nasypanou na krupicove kasi podavane v esusu?

majsterjoe*

*smich*

*smich*

jak jednoduche a pritom velmi originalni.

dobrman*
hodnocení

0x

Já bych ji dala do obálky a normálně bych jí to dala do ruky s tím, že pro ni něco máš. A rovnou jí tam můžeš něco připsat

lolec
hodnocení

0x

Člověče, chtělo by to napsat podrobnosti. Proč jí chceš něco dávat, její věk atd. Takto, jak to píšeš to vypadá spíš na trapas. Originálně předávat čokoládu dívce v autobuse? Co je tohle za kravinu.

buss
hodnocení

0x

Čokoládu mezi zuby a po kolenou se připlížit.

hodnocení

0x

Proč zrovna čokoládu a v autobuse, jaký máš důvod? Jestli jí chceš zbalit, tak ji třeba pozvi do cukrárny na dortík . :-D

ohneta*

Protože ta dívka bude nejspíš řidička autobusu.

hodnocení

0x

A proč to vůbec dělat?

k2

Treba si chce tazatel otevrit zubni ordinaci a shani klientelu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]