Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat, když mám horečky?

Od: micinka* odpovědí: 8 změna:

jo?A co mám dělat když mám horečky?Já nemám PC ale mini notebook a ten si Vezmu do postele

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Uvař si horký čaj, vezmi si paralen, vypni noťásek a snaž se usnout.

lidus*
hodnocení

0x

Mařenka to co máš dělat napsala, neotravuj s problémy co nemáš, je dost těch co nějaký problém opravdu mají. Bolí mě noha tak, že být liška v železech tak si jí uhryžu a neotravuju.

micinka*
hodnocení

Jak to myslíš?Já že nemám problémy?Hele já sem si dost rožila tyhle věci,když jsme s kámošema vvyvolávali Michaela Jacksona a utíkali jsme tak,že jsem si povrtla kotník a jeden si zlomil nohu.

krkovicka*
Proč to tedy děláš,když to ani neumíš?Máš doma svěcenou křídu?Nebo spiritistickou tabuli?Nech duše na pokoji!Mě umřela sestra,si myslíš,že bych sní nechtěla mluvit?To víš,že chtěla,mluvím sní ale ve snech.Nikdy bych ji nevyvolávala.Až jednou umřu,shledám se s ní...Jestli vás tahle zábáva baví,tak Vám vašemu spiristickému spolku přeji,aby vás pěkně prohnali.Nic jiného si nezasloužíte.Trochu krutá zábava,né?Jďete radši ven...
marenka*

Micinko. Jsi ještě malá holka a zahráváš si. Taky se Ti může stát, že si způsobíš šrámy na psychice a skončíš u doktora. Vykašli se na to. Jestli ale nechceš přestat, běž na třeba lidé.cz, nebo facebook, tam najdeš určitě podobně smýšlející vrstevníky a můžete se vzájemně strašit. Já být po smrti a vyvolat mě jen tak parta bláznivých holek, tak vás vyděsím takovým způsobem, že jste do rána počůrané a šedivé kompletně. Ju, taky jsme duchařily s holkama, ale zhasla svíčka, my začaly ječet a nikdy víc jsme to neudělaly. Jestli to existuje, nebo neexistuje není podstatné, podstatné je to, že Tvůj strach existuje. Jestli si z nás střílíš, je to úplně jedno. Dostane se Ti tohle všechno do podvědomí a jednou budeš mít takovej sen, že ještě ráda zalezeš k mamce pod peřinu.

lidus*

micinko tak příště vyvolej Boženu Němcovou. Nejsem zrovna duchařská babička ale jestli se nyní nezletilá mládež takto baví tož potěš nás pán Bůh. To musí být opravdu velký problém který máš když k tomu nutně potřebuješ ducha Jacksona, ten žil jak žil a taky tak umřel. Super vzor!

georges*

No bodejť byste neutíkali, ten vypadal strašidelně i živej. Ale zas tak velkej rozdíl tam asi nebude.

limetka*
hodnocení

0x

No tak vidíš, jak sis to duchaření pěkně užila a už si fakt raději najdi jinou zábavu, už to není ani vtipné, jen trapné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]