Nejste přihlášen/a.
Dělala jsem si 4 testy a všechn pozitvní , začly mě bolet prsa, nedostala jsem to, bolí mě podbříškem a poslední dobou mi je tak zle, že skoro každý den zvracím. Jaká je šance, že jsem v tom?
Nedělej předčasné závěry. Když jsem čekala dceru a za 2 roky nato syna, nikdy mi nebylo špatně, ani jednou jsem nezvracela, nebolela mě prsa, ani podbřišek. Jenom jsem nedostala menses - no a tak jsem šla k lékaři. Jenže Ty o tom jenom zatím kecáš a k doktorovi jsi už měla jít před týdnem. /viz Tvá 1. otázka/. U každé těhotné je to jiné, každá to jinak snáší, má jiné příznaky a jen lékař Ti řekne pravdu. Tak na co ještě čekáš? I kdyby na Poradně ženský lékař byl, na dálku Ti stejně diagnózu nestanoví. Musíš se tam prostě vypravit, jinak to nejde. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.