Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem v tom?

Od: sponcor* odpovědí: 12 změna:

Dělala jsem si 4 testy a všechn pozitvní , začly mě bolet prsa, nedostala jsem to, bolí mě podbříškem a poslední dobou mi je tak zle, že skoro každý den zvracím. Jaká je šance, že jsem v tom? :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

0x

Fundovaně Vám odpoví jen lékař, doporučuji tedy jeho návštěvu. Nicméně popsané příznaky tomu napovídají.

cudas*
hodnocení

0x

Pozitivní znamená že jsi v tom.

hodnocení

0x

řekl bych, že tak 99,9 procentní :)

hodnocení

0x
Už 24.9 jsi zakládala otázku, kde jsi psala mimo jiné, že si potřebuješ dojít k lékaři. Proč jsi tam ještě nebyla, když souhlas rodičů nepotřebuješ? Dle příznaků a 4 pozitivních testů, jsi těhotná třeba na 95%. Gynekolog ti to řekne určitě.

hodnocení

0x

To záleží taky na tom, jestli jste nekdy v poslední době TO... :). Protože jestli ne, tak asi nebudete. :)

olaf71*

myslíš TO jako TO?

monika123*

"TO" je fajn, pokud "to" nezpusobi problemy

*smich*

takyblbec
hodnocení

0x

A máš na někoho podezření?

olaf71*
hodnocení

0x

pokud jsi někdy před tím souložila, tak budeš v tom :)

hodnocení

0x

Nedělej předčasné závěry. Když jsem čekala dceru a za 2 roky nato syna, nikdy mi nebylo špatně, ani jednou jsem nezvracela, nebolela mě prsa, ani podbřišek. Jenom jsem nedostala menses - no a tak jsem šla k lékaři. Jenže Ty o tom jenom zatím kecáš a k doktorovi jsi už měla jít před týdnem. /viz Tvá 1. otázka/. U každé těhotné je to jiné, každá to jinak snáší, má jiné příznaky a jen lékař Ti řekne pravdu. Tak na co ještě čekáš? I kdyby na Poradně ženský lékař byl, na dálku Ti stejně diagnózu nestanoví. Musíš se tam prostě vypravit, jinak to nejde. Jaga.

monika123*
hodnocení

0x

Tady Vam to asi nikdo nerekne s urcitosti (mela jste 4 pozitivni testy), ledaze byste zde nasla gynekologa, co Vam provede testy a prohlidku. Prijde mi, ze jste rada, ze nam to muzete sdelit. Pokud to tak je, gratuluji :)

hodnocení

0x

Myslím si, že by ses měla poradit s mamkou. Vyslechnout trošku kraválu a společně najít řešení. Tady si to všichni přečteme, ale na řešení jsi zase sama. Neváhej a řekni to mamce, dokud máš i jiná východiska. Jakmile zaváháš, máš jenom jednu cestu. A kraválu stejně neujdeš! *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]