Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pen Spinning

Od: marek119977* odpovědí: 1 změna:

Zdarec. O Pen sipnningu jsem se dozvěděl nedávno a chtěl bych to taky zkusit.. Koukal jsem na netu na nějaký tužky a trošku mi z toho jde hlava kolem, vůbec se v tom nevyznam :9: ... Poradí někdo něco úplně na začátek? Nechci stavět nic z fix apod. co čtu různě na netu, prostě něco rovnou koupit, ale nevím vůbec co. Nějakou tužku fakt na úplný začátek. Poradí někdo něco? Nejlíp i kde to sehnat, pokud možno aspoň v Evropě, přijde mi blbý platit to co za tužku ještě jednou za poštovný z Ameriky...

Předem díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ahoj Marku, myslím že investice do vybavení k tomuto novému "sportu" může být nulová. Jde tady především o hbitost a šikovnost prstů, a to lze trénovat s obyčejnou tužkou či verzatilkou nebo propiskou. Asi je důležité, aby to nebyla propiska se zavěšovacím pérkem do kapsy, možná je i dobrý stejný průměr tužky po celé délce a rovnoměrné rozložení hmotnosti, tedy těžiště v polovině. Tomu vyhoví třeba nejobyčenější klasická dřevěná neořezaná tužka. A až zjistíš, že Ti to jde a stále Tě to baví, můžeš se poohlédnout po speciálních tužkách, které nejsou na psaní a jsou určené přímo pro tento sport. Ale určitě Ti držím palce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]