Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat zda by mi někdo neporadil ve vztahu, mám holku pár týdnů, a už jsme se líbali, ale některý den ikdyž je příležitost se nelíbáme, (já se bojím začít.. :/) a dáváme si jen obyčejném pusy, a pokud se políbíme, tak to nemá moc jiskru, neporadíte mi prosím jak udělat aby se pak chtěla líbat co nejvíce?
Děkuji předem.
buď aktivnější. Lehce ji přiviň k sobě, dej jí hubana ve stylu James Bond a hned poznáš, jestli se začne vzpírat a bránit nebo začne vláčnět a měknout. Ale jak říkám, lehce přivinout. Žádné násilí. Nesmíš se po ní sápat jako lovec lebek.
Když se začne vzpírat, pak hned povol a přibrzdi, ať jí nezkazíš náladu. Jsou i takové ženy, které dlouhé a vášnivé polibky nemají zrovna rády.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.