Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se začít s líbáním

Od: okok odpovědí: 8 změna:

Zdravím, chci se zeptat zda by mi někdo neporadil ve vztahu, mám holku pár týdnů, a už jsme se líbali, ale některý den ikdyž je příležitost se nelíbáme, (já se bojím začít.. :/) a dáváme si jen obyčejném pusy, a pokud se políbíme, tak to nemá moc jiskru, neporadíte mi prosím jak udělat aby se pak chtěla líbat co nejvíce?

Děkuji předem.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Každý to má nastaveno jinak. Třeba jí to nic neříká. Je to těžké, ale zkuste s ní o tom promluvit.

okok
hodnocení

To mi přijde trapné.. :/

hodnocení

0x

Tak to musíte vycítit, jestli jí to něco říká, nebo je to pro ni nuda.

rnk*
hodnocení

0x

Možná děláš něco špatně. se mnou se všechy líbaly velmi vášnivě. A nemíš se bát! Musíš být aktivnější! Ona chce chlapa, ne druhou babu.

dobrman*
hodnocení

0x

Jediná rada-neboj se!

Chlap by měl být aktivnější, nevím, jaké Tvoje děvče je, třeba je stydlivější, zkus být víc aktivní

figurek*
hodnocení

0x

buď aktivnější. Lehce ji přiviň k sobě, dej jí hubana ve stylu James Bond a hned poznáš, jestli se začne vzpírat a bránit nebo začne vláčnět a měknout. Ale jak říkám, lehce přivinout. Žádné násilí. Nesmíš se po ní sápat jako lovec lebek.

Když se začne vzpírat, pak hned povol a přibrzdi, ať jí nezkazíš náladu. Jsou i takové ženy, které dlouhé a vášnivé polibky nemají zrovna rády.

olaf71*
hodnocení

0x

líbání není na povel, je v tom touha a to jde pak samo a nejen to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]