Nejste přihlášen/a.
Zdravím a chtěla jsem Vás poprosit čím tak překvapit manžela,uvažovala jem jít někam k vizážistce anež se vrátí z práce udělat ze sebe jinou osobu,kam jít kde to není mocdrahé a cenově dostupné...nebo poradte co naplánovat ,aby to překvapilo...
Martinanko, víte co bylo první, co mě napadlo při přečtení Vašeho plánu? Že se manžel zeptá, kde jste na to vzala, anebo bude dumat, jestli se něco nestalo. (nová práce, nový přítel)
Bezpečné překvápko je nějaká nezvyklá, dobrá večeře. Bifteček, nějaká specialitka.
Mně to připomnělo ten trochu smutný vtip, jak manželka po letech manželství už nevěděla, co má udělat, aby si jí manžel trochu všiml... tak si jednou před jeho příchodem nasadila plynovou masku. On jí ale v předsíni jako každý den vtiskl na tvář (na masku) bezmyšlenkovitý polibek a usedl - jako vždy - k novinám a pivu... Paní tam pochází a kýve chobotem, manžel furt nic... až se ho v zoufalství zeptá:"Ty sis na mně ničeho nevšiml?" a on, vyrušen ze čtení, zvedne oči, pozorně si ji prohlédne a zeptá se:"Ty sis vytrhala obočí?"
Martinanko, vtípků na tohletéma je řada, ale všechny mají nějaký původní rozumný (tedy rozumově vysvětlitelný) základ. Spokojený chlap má své zažité stereotypy a nečekané změny mu bývají podezřelé a nepříjemné. Abyste s tím svým překvápkem nenadělala víc škody než užitku! Po akci už se to těžko zachraňuje a vysvětluje. Obhajoba typu "ale já jsem ti chtěla udělat radost" nebo lépe "já jsem to udělala kvůli TOBE!" už moc nezafunguje.
Spíš sondujte u toho svýho konkrétního chlapa, co by jemu udělalo radost. Ttřeba jestli by mu nevadilo že si necháte ostříhat dlouhé vlasy a uděláte si trvalou - podle jeho reakce už sama vycítíte, jestli to předem odsoudí (jako nepříjemné překvapení) a nebo jestli Vám to se zájmem "dovolí" - pak lze očekávat jeho pozitivní reakci, až Vás po úpravě zevnějšku uvidí. Pokud přežije Váš návrh na podobnou úpravu vlasů, klidně už potom můžete kadeřníka spojit s manikúrou i kosmetickým salónem!
Ale buďte připravena i na odpověď typu "pravá domácí svíčková!", abysta pak sama nebyla zklamaná...
Pokud jste žena plná energie, elánu a překvapení a byla už dříve a teď vám jen došly nápady, tak by ho to snad nemělo rozhodit. Ale jestli žijete 20 let stejně, tak budte obezřetná:D Můžete:
- trendově zakoupit nějaký víkend pro dva někde. (pokud nemáte zrovna na zámek tak třeba v nějakém příjemném hotelu)
- vymyslet nějaký výlet či vyjížďku na sportovní událost, který by se mu líbila
- mu udělat příjemnou masáž
- striptýz - ten nikdy nic nezkazí )
- i tu vizáž můžete vylepšit (hlavně ne moc změnit) a pak třeba zajít někam na večeři
- koupit badmintonové pálky a jít s ním zahrát do parku
- a nebo zařídit Vánoce v létě:D
olinka, striptýz může být nebezpečný, poku nemáte trénik. Známá ho zvolila jako překvapení. Intimo v obýváku,svíčky, na stolečku chuťovčičky, vínečko, na sobě kouzelné pradélko jako dech. Vtančila do toho obýváku (předpokládala že dotancuje až do ložnice), zakopla o koberec a válela se v momentě mezi těma lahůdkama , vínem a střepy. Zbytek večera trávili čištěnám koberce .kar.
To jsem se ale nasmála! budeme doufat, že je paní "zdatnější". A může si z toho vzít ponaučko, pokud si striptýz skutečně vybere -předem obhlídnout terén , ba dokonce vymyslet kompletní choreografii a natrénovat si celé vystoupení :D
Olinko, nevím jak po dvaceti letech, ale já bych pár bodů nezkoušela už po osmi.
Víkend - prosím tě to ses zbláznila, já nikam nejedu a jsem zvědavej, s kým tam pojedeš.
Výlet - mě se nikam nechce, já jsem rád, že jsem doma.
Masáž - to jsem zkusila jednou a tak si lebedil, že po hodině když mě bolely ruce, zjistila jsem, že tvrdě usnul. :D
Striptýz - á jé, Mařence hrabe.
Ale jinak je to dobrý chlap!
Karino, to je dobrý! (taky mívám takové štěstí)
Jejda a vy máte takového manžela, který si na vás všimne změny? I takoví mužové existují? Já jen, abyste zbytečně nevyhodila peníze za něco, co váš muž moc neocení, protože si toho jaksi nevšimne...
Dobrá poznámka. Ale Eulalie, vše špatné, k něčemu dobré. Taková nevšímavost se dá využít. Jako např. "ty máš zase nové boty?" A má odpověď. "To je vidět, jak mě posloucháš, o těch botech jsem mluvila už před půl rokem!"
Proto je dobre si zvyknout zene pravidelne rikat: Tobe to dneska slusi.
Ona odpovi: Je, Ty si si vsimnul, ze mam nove vlasy, boty, prsa...cokoliv.
A pak staci rict: No jasne. Hned jak sem Te uvidel. Moc se mi takhle libis.
Ona je stastna, jak ma vsimaveho partnera a jak ho mile prekvapila a on ma zas na tyden klid.
Ženské mají představu, že pokud se svou vizáží něco udělají, manžel padne na zadek. Uvědomte si, že váš partner ve vás obvykle vidí tu dívenku se kterou se seznámil a pokud jej nutíte, aby pozoroval, co je na vás nového, bude vidět ženskou co se více či méně úspěšně pokouší zakrýt, že i ona stárne.
Onehdy jsem se dopustil hříchu téměř smrtelného - nevšimnul jsem si, že manželka (dokonce moje vlastní) byla u kadeřníka.
Mne moje manželka nedávno překvapila - k narozeninám mi věnovala poukaz na vyhlídkový let ve větroni.
Yardo letěl jste? a jaké máte z toho dojmy,hlavně ,že jste neulít úpln ě a vrátil se pěkně zase domů,tak to má být
Ahoj! Jakmile vleze mezi dveře, dej mu pár facek! Na to u Tebe určitě není zvyklý. Nelez mu do zadku. Ať překvapí on Tebe! Na co bys chodila k vizážistovi, až mu vlepíš "dobře mířenou", ať si k němu jde sám! Nelez mu do zadku, věř mi! Čím víc se mu budeš podbízet, tím míň o Tebe bude stát. Chlapi jsou lovci, běhají za tím, co jim uniká a ne za tím, co se jim nabízí... buď chytrá!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.