Nejste přihlášen/a.
Všechny zdravím, mám takový celkem veliký problém co se týká vstávání. Nic neslyším. Je mi téměř vždy jedno jaký mám budím apod. prostě mám tak tvrdý spánek, že nic neslyším. Přitel mi sice dost pomáhá..ale přece jenom. Nevím co s tím, měla jsem to tak téměř vždycky. sice mám super spánek a je jedno jak dlouho spím...ale já nic neslyším. Nemáte někdo nějaký nápad. Budu moc ráda za cokoliv.
Podle mě to není o hloubce spánku nebo o tělesné únavě a podobných věcech, ale o tom, jak má člověk nastavenu zodpovědnost. Jestliže nesmím zaspat, tak prostě nezaspím. Budík je pro mě jenom taková pojistka, to hlavní buzení se nastavuje v mozku. Dlouhá léta se probouzím těsně před zvoněním budíku a je jedno, jestli je nastaven na 4. nebo 8. hodinu.
doplněno 01.10.13 00:11:Tenhle budík také fungoval spolehlivě, ovšem umístěný v patřičné vzdálenosti od postele, aby k němu člověk musel vstát.
Jsem zodpovedna a taky nejsem schopna vstat. Mam budika na 5:15, druheho na 5:30 a obcas neslysim ani jeden, takze pak jsou do prace "fofry". Proste ho neslysim. Jako mlada pamatuji. ze jsme dokonce mela budika na talirku a kolem lzicky Takze nekdy v pohode, nekdy je to za trest a to vstavam do prace 25let a mozek nebere zadne v 5:15. Podle sebe a sveho tela a mozku se budim pravidelne a bez nasili (!) kolem 7 rano..., ale to je pozde
Budík na talířku je sice super věc, ale aby si pak sousedi nepočkali s baseballovou pálkou za rohem...
Co takhle na mobilu nějaký zvuk, který probere i mrtvolu? Nemyslím hlasitostí, ale charakterem. Mě třeba probudí brečící dítě i ve chvíli, kdy ho nikdo jiný neslyší Bezdětným to někdy nefunguje, ale ženským často jo. Třeba by to stálo za pokus
Kolega používá tak zvaný "skautský budíček": večer vypije asi půl litru čaje a ráno se vzbudí sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.