Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myslíte, že mi učitelka uzná Zlaté Úhoře?

Od: zlatiuhori odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, Do čtenářského deníku máme mít zápis z Jak jsem potkal ryby. Ale já v knihovně našel jen Zlaté Úhoře. Myslíte, že mi je učitelka uzná?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Povídku Jak jsem potkal ryby najdeš i v knize Fialový poustevník. Zkus ji najít v knihovně pod tímto názvem.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Lepší něco, než nic. Ale strejda google Ti poradí. Stačí do něj zadat "Jak jsem potkal ryby" a vyjede spousta odkazů, vč. čtenářského deníku. Jen to prosím neopisuj doslova, ať Vás není ve třídě deset se stejným textem... :)

zlatiuhori
hodnocení

Já bych to tak udělal, (tak to taky udělám, sice mi bylo v pedagogicko-psychologické poradně změřeno, že čtu průměrnou rychlostí 290 slov za minutu ale tu knihu bych do pátku nedočetl) ale já tam potřebuju i podvojný deník (ukázky, a ty na internetu nenajdu:( )

lidus*
hodnocení

0x

Obojí je Ota Pavel ale být já vaší učitelkou, tak jistě vím, proč jsem zadala Jak jsem potkal ryby (120str. to se dá přečíst i do druhého dne).

doplněno 23.03.11 20:35:

cesky-jazyk.cz/...

Rychlá pomoc ale líp je knihu přečíst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]