Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak kontaktovat prodejce

Od: beruskaolivie odpovědí: 4 změna:

dobrý den, mám podobný problém...nejsem anglčtinářka ale chci se zeptat prodejce před zakoupením na pár věci a nemůžu jej kontaktovat..kliknu na kontak prodejce, hodí m to tuto stránku a jsem v koncích :)

contact.ebay.co.uk/...

můžete mně navést...děkuji...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je přihlašovací stránka e-bay. To není eshop ale aukční portál, který pro zvýšení ochrany požaduje před nákupem potvrzenou registraci. Aukro to dělá stejně. Tam taky nenapíšete dotaz prodejci dřív, než se přihlásíte ke svému ověřenému účtu.

ladaadal*
hodnocení

0x

Podle mě jde o přihlášení na Ebay, zřejmě musíš být registrovaná, abys mohla prodejce kontaktovat.

buss
hodnocení

0x

Nejsi člen Ebay... proč by pak něco posílali jinému členovi? Chrání si je. Ale jistá možnost, po zapálení, by byla.

joudic*
hodnocení

0x

Pokud jste jiz registrovana na ebay, tak podstranka z vaseho odkazu obsahuje vyber z moznosti (odpovedi), co by vas mohlo zajimat (zrejme, aby prodejce eliminoval co nejvice lidi typu "chci se zeptat prodejce před zakoupením na pár věci"...)
Nejak vsak nechapu, co chcete prodejci psat, kdyz nejste anglictinarka? Prekladace, i lidi, kteri anglicky umi jen minimalne, vytvari vety, ktere dost casto nedavaji smysl (musim komunikovat casto s lidmi okudkoli, a je to dost porod, hlavne Esp, Ita atd) pouzite slovicka sice clovek vetsinou zna, ale tak jak je to poskladane, se neda dokonce ani odvodit zadny smysl a nebo je smyslu vety naopak vice... Ebay podstrana:
Select a topic:/Vyberte téma:
Details about the item (1) / Podrobnosti oproduktu
Postage (5) / Poštovné
Combined postage (0) / Kombinovanépoštovné
Pay for the item (1) / Platby za polozku
Returns (1) / Vratky, reklamace
Other (0) / Ostatni
Tam kde je odpovedi (0) je zaroven tlacitko Continue/Pokracovat, kde predpokladam, ze bude nejaky kontaktni formular...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]