Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych poradit,nevím co mám koupit příteli k Vánocům? Je mi 16 a jemu 25, a já nemám zase nějak moc pěněz.Už ode mě dostal náramek,tričko,voňavku, a nějak mě nenapadá nic pěkného co bych mu mohla koupit
Prosím poraďte mi co bych mu měla koupit?
0x
Přesně tak.
jinak na chlapy se dá dobře často jít přes žaludek, zamysli se, zda není něco "luxusnějšího", co má rád, ale bězně si to nedopřává, a co by tě zároveň nezruinovalo. Například pár belgických pralinek, kvalitní domácí paštika, exotická marmeláda, dobrá káva, nebo nějaká jiná lahůdka, o které víš, že si na ní ujíždí...
Taky jsem ve tvém věku měla staršího přítele a vždy byl rád za maličkosti, co jsem vymyslela a na které jsem měla ![]()
Jinak osvědčené je, že dárek může být sebemenší, stačí, když se krásně zabalí a připojí se k němu, klidně ručně vyrobené, přáníčko s hezkým textem.
doplněno 18.11.12 23:56:Jinak ještě knihy, pokud čte, jsou vděčný dárek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.