Nejste přihlášen/a.
Dobry den,muzete mi prosim napsat co se vlastne vyplnuje?U nas jeste nikdo nebyl,jen jsem nasla listek ze prijdou v rozmezi-dne 7.3.-25.3. v dobe mezi 16-20 hod.nemovitost zadnou nemam,tam kde bydlim,majitelka matka,na jine adrese.moje deti 23 a 17,5let vlastni barak jinde po svem otci.Jenomze,to bude slozizejsi,syn 23 ma bydliste tady,ale je daleko na studiich a domu jezdi malo,ja se ze zdravotnich duvodu tezko dostanu do nemovitosti kterou on vlastni.Druhy syn17,5let,jeste uplne neni vlastnikem,stane se tak v jeho 18 letech a ja jsem timpadem porucnikem,takze bych mela vyplnovat asi za neho.Mam v tom trochu zmatek.na co vse se vyptavaji?Ja jen abych trochu byla ve obraze,tady davaji lisky dobrou noc.Dekuji
Nemusíte s toho mít strach, k formuláři dostanete ještě jeden papír na kterém je vše popsáno a nedá se to pokazit. Když tak další informace si můžete počíst na www.scitani.cz
doplněno 20.03.11 18:34:
>http://www.scitani.cz/cz/aktuality/odpovedi_na_6_nejcastejsich_dotazu_ke_scitani.html
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.