Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co pomáhá na škytavku?

Od: matinanka odpovědí: 4 změna:

zdravím všechny a prosím poradte mi něco účiného na škytavku a taky na zalehlé ouško-dííííííííííííííky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na mě zabírá jediná metoda: Poprosím někoho, aby mi pomohl. Lehnu si a pustím nějakou pomalou (třeba meditační) hudbu. Pak mi ten druhý musí říkat nějaké hezké věci, jako: "Zavři oči, představ si, že jsi na nějakém pěkném místě, je klid, žádné problémy ani trápení tu nemá místo..." atd. Prostě něco takového. Po chvilce je mi lépe. Věci jako pití vody a zadržování dechu atd. mi nepomáhají.

lidus*
hodnocení

0x

Obejmete se svýma rukama a ze zadu vás někdo obejme, při tlaku vydechnete, bránice se uklidní a přestanete škytat, obyčejně to zabere.

zjervoj*
hodnocení

0x

na škytavku zabírá vypít sklenici vody v předklonu

hodnocení

0x

Pouzivam jeden legracni zpusob,ktery ale zabira.Vezmete si do ust vodu,ale jeste nepolykat.pak si zacpete usi a polknout.Pripadne udelat 3krat za sebou a je pokoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]