Nejste přihlášen/a.
Ja take vzala pracu scítaciho komisaře mam ti již hotove tedy roznasku formulařu .Mohu říci že je to strasně hodin napred mezi lidi a pak dlouho do noci na pošte vše vyskenovat..což vam denne musi klapnout. TAKE SE MI STALO ZE SI PANI DIKTOVALA HODINY PODLE SEBE APAK VUBEC NECEKALA a to me docela dostalo. Taky jsem nekde četla že komisaři vubec nedorazily a že si lidi meseli na poštu a to je zajimave .ONY poštacky stim chodily az po sve prac době asi to na ne bylo dost ja to vzala jako brigadu auz bych příště do toho nešla.
Prosím sem nějak mimo do kdy se musí ty formuláře vyplnit díky za odpov./nestíhám asi nic...
Dobry den, nemuzu sehnat formulare. Komisar k nam neprisel. Info linka je stale obsazena, na emaily nidko neodpovida. Frontu na 4 hodiny na jedinem sbernem miste pro Olomouc, kde maji otevreno jen 3 hodiny denne, stat nemuzu. Co mam delat?
K nám taky nikdo nedorazil a už byly dva termíny. Pokud chtějí, abych se sečetl, tak mi musí formuláře dodat. Já pro ně rozhodně nikam jezdit nebudu.Doporučuji se podívat na včerejší zprávy na Primě.
Máš povinnost vyplnit, pokud ho dostaneš. Pokutu nemůžeš dostat, pokud nepodepíšeš převzetí formulářů, nebo pokud ti neprokážou, že jsi odmítl převzetí. Není žádná povinnost někam volat nebo si pro ně někam chodit..
KOMISAŘ K VAM JDE SOZNAMENIM KDY K VAM PŘIJDE POPRVÉ A V KOLIK HODIN. JESTLIZE VAS NEZASTIHNE NECHA DALŠÍ OZNAMENÍ KDY PŘIJDE PODRUHE TAKE S ČASEM V KOLIK. JESTLI ŽE VAS NEZASTIHNE ANI PO TE VHODÍ VAM DALŠÍ OZNÁMENÍ KDE SI MATE FORMOLAŘE VYZVEDNOUT. MOHU LI PORADIT ZAVOLAT NA POŠTU O DALŠÍ DORUČENI. ČASU NENI MOC FORMOLARE MUSITE MIT DO PATKU. NAŠE POŠTA TO ZVLADLA KDYŽ JSME VIDELI ŽE NEZVLADNEM NAJALI JSME DALŠÍ BRIGADNIKY. ZDRAVI KOMISAŘ BYLO TO ALE NAROČNÉ NEBERTE TO ZĚ SI STĚŽUJI KAŽDÁ PRÁCE SE DÁ ZVLÁDNOUT PO PRVNIM DNU JSEM TO CHTĚLA ZABALIT ALE VYDRŽELA .
komisaři měli povinnost formuláře roznést do pátka do 6 hodin, pokud se tak nestalo, stavte se na Vaší poště, kde Vám formuláře musí na počkání vystavit...
S tím " na počkání " bych momentálně nesouhlasila. Byla jsem si na poště pro balíček a na vyzvednutí formulářů ke sčítání stály dvě pěkně dlouhé fronty. Ono si zřejmě moc lidí nevšimlo, že vyplněné dotazníky se mají odevzdat až do 14.4.2011, tedy do tohoto data je možné si je vyzvednout, jen v nich musí být uveden stav, platný ke dni 26.3.2011. Patronka
Dívám se na ty formuláře a nějak se mi to nezdá-připadá mi,že všechny věci už musí mít dávno v počítačích,jsou to zase zbytečně investované peníze
Možná je v počítačích mají, ale centrálně jistě ne. Výpočetní technika se zdokonaluje a co je možné dnes, před deseti lety nebylo. Nemá smysl přemýšlet nad důvody sčítání, nakonec na serveru www.scitani.cz jsou všechny otázky zodpovězeny. Lidé se stěhují víc než dřív, víc domácností je vybaveno internetem a téma týkající se dojíždění do škol a zaměstnání může přispět k pozitivním změnám v dopravě. Nenašla jsem žádný dotaz, který by ohrožoval mé soukromí. Právě jsem odeslala vyplněné sčítací listy elektronicky a mile mne překvapilo, že mi to nedovolilo poslat s chybou ( neúmyslnou ). Patronka
Mám na vesnici neobydlený domek a bydlím v Praze. Na vsi mi odmítli dát sčítací arch, že prý se sčítám v Praze. V Praze mi zase nedali sčítací arch pro ten domek. Jsem přesvědčen, že když je to sčítání domů, tak ten domek musí být sečten.Co mám dělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.