Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a kde jste se seznámili se svým partnerem

Od: olinka* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

mám takový milý dotaz, zajímá mě, kde a za jakých okolností jste potkali svého partnera. Bude zajímavé si přečíst a možná se i podivit, jaká místa jsou pro lásku vhodná. Ani tím nemyslím současný protějšek, ani životní lásku, spíše nějaký zajímavý příběh z vašeho života, kdy jste se zamilovali a následně začali s dotyčným/dotyčnou chodit.

Já jsem se ve svém životě nezamilovala mnohokrát, ale přesto mám na co vzpomínat. Jeden můj vztah vznikl z táborové lásky (ovšem nebyla jsem tam již jako dítě samozřejmě, ale jako vedoucí), se svým bývalým jsem se potkala na koncertě a nyní jsem s človíčkem ze střední školy:)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiik*
hodnocení

0x

Smou drahou polovičkou jsem se seznámíl na služební cestě oba dva jsem byli z jiné firmy ale tyto dvě firmy spolu spolupracovaly a tak jedno ho dne sme leteli do Tokia cesta dlouhá. No zatím s neznámou(znaly sme se pracovně) jako by to náhoda nechtěla sme měly v letadle místo vedle sebe takže let který trval myslim skoro 16 hodin byl super čas na poznání. Jak to v letadle probíhalo no řešili sme firemní věci... Po přistání sme jeli do našeho hotelu škoda byla že ona měla pokoj až na druhé straně chodbe(byla fatk dlouhá) Večer jsem jí pozval na večeři a tam sme se trošku víc poznaly zjistli jsem že máme docela stejné zájmy po večeři sme se šli projít a povídaly sme si asi do 3 do rána ale jelikož sme ráno musely na veletr tak sme šli spát. Ráno sme šli spolu na ten veletr ale tam sme spolu nak nebyli ale večer sme byly opět na večeři a už tam šli vydět jiskřičky od obou.No tahle to bylo asi 5 dnů a pak se přestěhovala ke mě na pokoj a jak sme přiletěli do Česka tam asi po měsíci sme se vzaly a sme spolu 4 roky.

lidus*
hodnocení

0x

Bylo mi skoro 17, byla jsem na internátě a snad jako jediná neměla kluka a tak holky odpověděly na inzerát z Mladého světa a poslaly mou fotku. Inzerát končil slovy: odepíšu všem, dal ho kluk co studoval v Praze policejní školu, přišlo mu moc odpovědí a tak dopisy rozdělil podle bydliště kamarádů a zaůkoloval je že mají odepsat, jak dodnes říká můj muž "dostal mě přidělenou". Psali jsme si 2 měsíce, pak si dali sraz u ZOO, no přijel kluk ostříhaný, oholený, oblečený v tesilkách v košili s kravatou a velkou kyticí růží, já myslela, že se zbláznil ale jak mu s oblibou říkám já, přijel fungl novou škodou 120 a to bylo jeho štěstí. Ty kytice růží mi nosil další rok (znal zahradníka ve sklenících pro vládní delegace). Moje sestry ho zbožňovaly jelikož jim vozil čokoládu z tuzexu a vozil je na výlety (mě bral také). Jednou jsem se mamky zeptala zda může přespat a ona dodnes říká, že přišel s kufrem a vetřel se nám do rodiny, pak se začali sousedi ptát zda to není hloupé když u nás bydlí a jestli by jsme se neměli vzít a tak jsme se vzali. Jsme spolu 30 let, máme dospělou dceru, zetě a krásnou roční vnučku. Můj muž rozhodně nemá svatozář, svým kladným vztahem k ženám se nikdy moc netajil ale je to ten nejlepší manžel, táta a dědeček.

topka*

Moc hezké*palec*.

hella*
hodnocení

0x

Před 13 lety na kamenné seznamce 1+1. On byl 16., s kým jsem se viděla, a okamžitě jsem věděla, že s ním bych si dobře rozuměla. No a letos budeme slavit 12. výročí svatby a já na tento způsob seznamování nedám dopustit.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Na internetu, je o 10 let starší a na konci března slavíme 7 let výročí.

mil®
hodnocení

0x

Nás vlastně dali dohromady naši dobří společní kamarádi. Nikam jsem nespěchal, všichni byli už poženění a povdaní, tak nás jednou pozvali k jedněm kamarádů domů na návštěvu, no a tu svou jsem doprovodil na ubytovnu a letos tomu je 29 let co jsme spolu.

lenap
hodnocení

0x

v legraci říkáme,že jsme si zbyli :).byli jsme parta asi 15 lidí.Společné dovolené,narozeniny,víkendové cyklojízdy...po nějaké době zavítal do naší party i ON.Přivedly ho tam kamarádi z party..čerstvě rozvedeného s jedním závazkem.já taky už nějakou dobu rozvedená se dvěma puberťáky a o 7 let starší.ani ve snu by mě nenapadlo si sním něco začít.ale fešák to byl! :) ještě jsem dělala dohazovačku*smich*dvě svobodné kamarádky...jenže,co by se jemu líbila,tak ho nechtěla.a on zase nechtěl tu,co ho uháněla :) Dopadlo to tak,že jsme spolu 8 let.A i ty nezadané kamarádky mají už děti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]