Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupe TV pres internet

Od: kupec odpovědí: 4 změna:

Chtel bych si koupit novou televizi a na internetu se daji sehnat levneji nez v kamenych obchodech navic dneska uz jde i pri koupi na internetu vyridit koupi na splatky coz je bomba...

na internetu jsem koupil uz mnoho veci i drobnou elektroniku ale mam obavu jak to dopadne kdyz my poslou velkou televizi. Mate nekdo s timto zkusenost?

Bylo vse v poradku a tak jak jste si predstavovali... a jestli jste reklamovali byla reklamace bezproblemova?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Kupoval jsem takhle monitory i TV monitor a bez problémů. Ovšem Praha je Praha. V každém případě chci mít dodavatele takovýchto spotřebičů relativně v dosahu, právě s ohledem na případnou reklamaci. Rozhodně bych takovouto věc nekupoval v e-shopu v Brně nebo Ostravě.

hodnocení

0x

u velkých známých ověřených obchodů nevidím problém. u Dopravce máte zákonný nárok zboží překontrolovat při převzetí, jestli není poškozeno dopravou - to raději zkonrolujte = vybalení TV. U myčky pračky trouby microvlnky sem to nekontroloval a nebyl problem.

alf*
hodnocení

0x

když to nebude z nějakého pochybného shopu, nebál bych se. Přes net jsem kupoval spotřebiče do celé kuchyně vyjma lednice, žádný problém. TV tedy hodně dávno, ještě CRT, také žádný problém.

hodnocení

0x

Přes Intenet nakupuji zásadně tak, že zboží vyberu a objednám a po potvrzení objednávky a avízu, že je zboží připraveno k vyzvednutí si pro něj do prodejny nebo do výdejního skladu dojedu a zaplatím v hotovosti při převzetí. Takto doporučuj kupovat např. V obchodě Elektro-partner v Praze. Mají tam dobrý výběr a nízké ceny!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]