Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám takový problém.Ve čtvrtek jsme si dělaly s kamarádkou puding a ona v něm našla kus střepu jenomž že já jsem ten puding snědla(spíše vypila) dříve a od té doby se bojím že jsem nějaký ten střep snědla...Občas mě píchne v břichu ale spíše jen když si na to vzpomenu.Myslíte že to může být z toho že se bojím?Může se něco stát?
Děkuju
doplněno 28.09.13 10:17:našla jsem tuhle stránku pralek.cz/... ale všude je jen ,, většinou"
doplněno 28.09.13 17:05:plus zapoměla jsem zmínit že mě od včerejšího večera začalo jakoby bolet na prsou.Může to mít nějakou spojitost?
...vím, že asi moc plaším ale tam trochu se bojím...
Protože je sobota a ještě nejsi po operaci na ARO, můžu tě uklidnit, žádný střep jsi nespolkla, to už bys nám dotaz nepsala z domova.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.