Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolknutí střepu

Od: aaan* odpovědí: 8 změna:

Ahoj mám takový problém.Ve čtvrtek jsme si dělaly s kamarádkou puding a ona v něm našla kus střepu jenomž že já jsem ten puding snědla(spíše vypila) dříve a od té doby se bojím že jsem nějaký ten střep snědla...Občas mě píchne v břichu ale spíše jen když si na to vzpomenu.Myslíte že to může být z toho že se bojím?Může se něco stát?

Děkuju

doplněno 28.09.13 10:17:

našla jsem tuhle stránku pralek.cz/... ale všude je jen ,, většinou"

doplněno 28.09.13 17:05:

plus zapoměla jsem zmínit že mě od včerejšího večera začalo jakoby bolet na prsou.Může to mít nějakou spojitost?

...vím, že asi moc plaším ale tam trochu se bojím...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vecernicek*
hodnocení

0x
Psychika je mocna.Myslim.ze to muze byt ze strachu.Sama mam podobnou zkusenost -ze jsem snedla vosu a pichla me do krku.Ackoli me zadna nepichla.zacla jsem se dusit a panikarit :)
aaan*
hodnocení

:)) děkuju za uklidnění...co když to třeba do pondělí nepřejde,myslíte že bych měla zajít potom k lékaři?

fribble*
hodnocení

0x

Protože je sobota a ještě nejsi po operaci na ARO, můžu tě uklidnit, žádný střep jsi nespolkla, to už bys nám dotaz nepsala z domova.

aaan*
hodnocení

ok :)) děkuji

majsterjoe*

spolknout strep není zadne umeni. stává se a většinou bez následků. střepů v pohodě projde celým travicim ustrojim. samozřejmě ale může se stát, že ne vždy se ti podaří hladce.

lucies*
hodnocení

0x

Souhlas oběma :) Jinak jak říká můj kamarád: Nejhorší smrt je z vyděšení...

hodnocení

0x
Tak aspoň jednu pro rozveselení. Byli jsme se synem, když mu bylo cca 6, v Javořických jeskyních. Došlo se k nějakému jezírku plnému mincí. Syn si nachystal korunu, když v tom průvodkyně akorát říká, že se tam nic házet nesmí. Pak si syn všiml světýlka na stěně, tak jsem mu vysvětlil, že je to hlídací kamera. Popošli jsme dál a najednou začal mladej divně poulit oči. "Já ji spokl..Já ji neměl kam schovat před tou kamerou, tak jsem ji dal do pusy.."
Spali jsem tenkrát ve stanu, koupili jsme nočník a každý den jsme šťourali klacíkem v... Třetí den to cinklo. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]