Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde a koho se zeptat na brigádu?

Od: blackk odpovědí: 2 změna:

Kdybych chtěla pracovat v obchodě nebo někde ve firmě, koho se tam mám zeptat na práci? V nějaké kanceláři? Nebo třeba v obchodě prodavaček? Jak si hledáte vy letní brigádu? Já nevím, za kým mám zajít a koho se zeptat. Hlavně mě nenádávejte, já mám totiž problém s komunikací mezi lidmi :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Buď agentůry třeba www.NaBrigadu.cz nebo ze zeptat v supermarketu,noční doplňování,práce ve skladu,pokladní(je to dobré-určíte si směny)Obsluha letní zahrádky,diskotéky nebo pomocný kuchař.Sledujte annonci.

martinaa*
hodnocení

0x

Divejte se hodne na net, treba www.nabrigadu.cz, www.jobs.cz a podobne. Mistni brigady hledam tak, ze se hodne ptam kamaradu, kde mas brigadu, kde ma tvu bracha brigadu - dej mi na tu firmu kontakt. Jinak treba do Baumaxu nebo Kauflandu se muzete jit zeptat osobne, na informace - vetsinou hledaji nekoho za pokladnu nebo na vybalovani a trideni zbozi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]