Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co byste prali nasemu narodu

Od: iliines* odpovědí: 26 změna:

Co by jste nejvic prali nasemu narodu?Prominte nemam dialestiku na P.C.Dik

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

No třeba aby víc používal český jazyk když nezná rozdíl mezi dialektikou a diakritikou.

iliines*
hodnocení

Tak v tom mate pravdu,nevim proc jsem to zamenila-omlouvam se.Chybicka se vloudila.Dik

vojtazanda*
hodnocení

0x

Rovnou páteř;)

eulalie*
hodnocení

0x

Českému národu bych popřála, aby se mu navrátila jeho národní hrdost a zlaté české ručičky.

topka*
hodnocení

0x

Svému národu bych přála větší soudržnost a hrdost na dobré stránky naší povahy, které jinde nenajdete. Například velkou schopnost si navzájem pomáhat a nenásilí.

marenka*
hodnocení

0x

No... aby se konečně odrazil od dna. Dna zlosti, nenávisti, závisti, intrik a mnoha dalšího. Prostě ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady uděláme dost...;)

lidus*
hodnocení

0x

Včera jsem viděla nepublikovaný rozhovor s Ringo Čechem a českému národu přeji osvíceného vůdce který tu udělá pořádek.

patronka*

Ten rozhovor byl na Youtube ( pokud myslíte ten stejný), ale je už z roku 1997. Myslím, že žádný jednotlivec tu pořádek neudělá, je to jen na nás. Pokusit se získat nadhled, ukáznit se a zemést si před vlastními prahy. Všude je chleba o dvou kůrkách a nikde nelítaj pečený holubi nikomu do úst (nějak se mi to nerýmuje). Nadáváme po hospodách i na internetu, ale k volbám přijde jen 40% voličů. Na sčítání obyvatel a bytů se hledají chyby, ale třeba rošířenost internetu, je docela užitečná informace. Nastupíjící generace taky nevypadá moc slibně, tak si holt budeme ještě muset počkat. Pokud někdo doufá v návrat starých zlatých časů, tak to je taky jen sci-fi, ono se dost rychle zapomíná, jak to vlastně bylo. Tak bych tomuto národu přála zdravý rozum. Patronka

hodnocení

0x

ja bych lidem přál, aby si u příštích voleb už koněčně vytáhli hlavu z p...e *bum*

tomason*

Ano málo lidí si dokáže udělat vlastní názor.Strašení ODS Řeckem a složenkou od Kalouska zabrala přitom zcela upřímně tvrdím,že to bylo ubohé a lidi si mysleli,že se něco udělá a ejhle jediné co se dělá že se škrtá a škrtá a koncepce je kde?

Masírování masmédii funguje v téhle malé zemičce na výbornou a píše to co se potřebuje OTEVŘETE OČI A NENECHTE SEBOU MANIPULOVAT.

Krade se tady nehorázně a domoci se práva u soudu je velmi zdlouhavé a neurčité základní věci nefungují a tahle vláda je těžce asociální a přeju nám všem ať de brzo od válu.

magdon*

A která by byla lepší?

buss
hodnocení

0x

LID, který pochopí že má MOC!

iliines*
hodnocení

Takto je fakt nadherna myslenka od buss.Uz aby to pochopili-je na case.

patronka*

Všechna moc patří lidu, to už tu bylo a nedopadlo to právě nejlépe. Patronka

buss

Tak zrušme ústavu, když je lid blbý. On už někdy vládl? Kdo by tedy měl vládnout, kontrolovat námi dobře placené služebníky?
Co já zmůžu, že? Bude zdražování a j. a držíme hubu.

petr123*
hodnocení

0x

Aby lidi konečně dostali rozum.

bruk600*
hodnocení

0x

Říká se, že každý národ má vládu jakou si zaslouží, ale mám dojem, že to panoptikum z posledních 20ti let jsme si opravdu nezasloužili. Je mi jasné, že moc korumpuje, ale máme prostě tak mizerný "demokratický" systém, že se nejvyšších pater politiky dostávají jen patologické osobnosti. Taky jsem se setkal s hezkým termínem pro naši pol. situaci, že se demokracie mění v "soudcokracii".

Jinak bych přál našemu národu pěkné jaro, léto, podzim i zimu, bez přírodních vylomenin a tím pádem i usměvavé a spokojené obyvatele Zemí Koruny české.*slunce**palec*

magdon*

"každý národ má vládu jakou si zaslouží"... tak toho bych se nerad dožil.

krkovicka*
hodnocení

0x
Aby bohatí na chudý vydělávali,né naopak,jak je tomu dnes.
marenka*

S tím nesouhlasím. Bohatí vydělávali na chudé.. *zed*Proč má zas někdo vydělávat na někoho? Spíš bych řekla dát chudým šanci zařadit se, sebrat se ze země a jít dál. A kdo si na tom dně rochní, ať si tam zůstane. Ano, podat ruku, která ze země zvedne, ale ne už za ruku vést. V tom si myslím, že je taky chyba. ;)

krkovicka*
Copak někdo může za to v jakých poměrech se narodil,že nemá pozemky a nemovitosti?Školy v zahraničí?Vysoké školy apod.?Někdo pochází třeba ze čtyř dětí a nemá možnost mít veškerý vymoženosti jako jedináček.Tak teď k tomu,že chudí vydělávají na bohaté-je mi 18let jako zaměstnanec třeba automechanik vydělám zaměstnavateli majland ale on mi dá jen 10tis měsíčně.je těžké se realizovat sám a mít k tomu prostředky.Taky žena která má 4děti,všechny postupně nemocné,žádnou stabilní práci s extra super platem neměla dostává bezmála 7tis důchod a kdyby ani ty děti neměla přišla by na stáří i o střechu nad hlavou-jasně odvedla málo peňez státu ale když už přidavají nějakou tu kačku,proč dávaj těm co berou nadprůměrnou penzi víc a těm zas míň.Proč mám dávat na penzi na nějaké fondy které nejsou garantované státem?Aby dřív nebo později tenhle soukromý fond někdo vytuneloval?
marenka*

To máte pravdu, já taky do nějakých nezajištěných a soukromých fondů nic dávat nebudu, ale takhle jsem to vůbec nemyslela. Víte, zaměstnáváme lidi a divila byste se, kolik jich nechce, ale opravdu nechce pracovat a radši jdou na ÚP. Anebo půjdete kolem žebráka a nabídnete mu, že mu dáte peníze, ale za práci. Málokterý tu nabídku přijme, radši bude žebrat dál. A to nemluvím o jisté skupině lidí. Jeden z nich mi řekl, že jsem blázen, když po něm chci, aby pracoval na smlouvu, protože se mu vyplatí být na sociálce. O tom mluvím. Nebo o mladých, kteří řeknou, že než dělat ve fabrice, radši nebudou dělat nic. Nepochopily jsme se. ;)

kato*
hodnocení

0x

Pohodu,klídek,smích.*pivo*

slunicko1*
hodnocení

0x

******** Česko ... Všechno jde do háje ..:( Ostatní tady bylo řečeno..

1jara*
hodnocení

0x

Zrušení daní, ať je za nás platí politici.*smich*

hodnocení

0x

Každý člověk nezbytně potřebuje znát perspektivu , představu o budoucnosti. Tento fakt je velmi silně zneužíván kariéristy všehoschopnými a všemi kteří jsou pohlceni vidinou nekonečných možností ve svůj prospěch a jsou rozhodnuti pro to udělat vše. Jejich propaganda a nabídky zlepšení situace ve společnosti , mají bohužel u většiny z nás úspěch. Tím se pak prakticky iniciativně podílíme na hromadění jejich majetku , posilování jejich moci a privilegií. Podílíme se na vzniku mocenských elit. Pokud bude na jedné straně hromaděno bohatství a na druhé se prohlubovat chudoba nemůže ve světě existovat klid , svět bez válek a projevů masové nespokojenosti. Našemu národu přeji , aby dokázal důsledněji a kritičtěji posuzoval chování této skupiny společnosti a nedával jim neomezené možnosti , ovlivňovat chod našeho národa. To předpokládá kromě představy o budoucnosti , důsledně posuzovat , kdo nám naši skutečnou představu může nabídnou a tomu dát šanci , třeba ve volbách. miro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]